Προσφατα απεκτησα ενα squier vintage modified jazz bass. Το... προβλημα ειναι οτι λιγες μερες μετα την παραλαβη του, ειδα το καινουριο <a href="http://www.dv247.com/assets/products/66417_l.jpg">Geddy Lee signature</a> (η διαφορα τιμης του απο το 'παλιο' ειναι εξωφρενικη παρεπιπτοντως) και κατι σκιρτησε μεσα μου. Aρχικα εψαξα στο Βρετανικο ebay για φτηνο sunburst σωμα, ειδα καποια με 33 λιρες και σιγουρα ελαφρυτερα απο το δικο μου. Ο πωλητης ομως ζητουσε 24 λιρες για την αποστολη οποτε αναλογιζομενος και το ρισκο της ατελους εφαρμογης με το μπρατσο απερριψα την ιδεα. Αναρρωτιεμαι λοιπον αν μπορω να πετυχω ενα αξιοπρεπες sunburst τελειωμα με κοινα σπρεϊ, υπαρχει φιλος οργανοποιος εδω στην πατριδα και μπορω να δανειστω αερογραφο αλλα δεν θελω να υποχρεωνομαι (ουτε ξερω να τον δουλευω). Εχω ελπιδες? Μπορω να προσαρμοσω κατι σαν στομιο στα σπρεϊ για να εχω μια σχετικη ακριβεια κατα το βαψιμο? Καμια αλλη (οικονομικη) ιδεα?
Επισης, ξερετε που μπορω να βρω '70s style decals της προκοπης με λογικα μεταφορικα? Οχι που δεν θα τ' αλλαζα
Επισης, ξερετε που μπορω να βρω '70s style decals της προκοπης με λογικα μεταφορικα? Οχι που δεν θα τ' αλλαζα