Mα και εγώ το πιστεύω (ειδικά για τα ακουστικά όργανα)...αλλά ΕΜΕΝΑ δεν με βολεύειmanosx είπε:Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά το μικρόφωνο είναι καλύτερο ;D ;D ;D
Mα και εγώ το πιστεύω (ειδικά για τα ακουστικά όργανα)...αλλά ΕΜΕΝΑ δεν με βολεύειmanosx είπε:Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά το μικρόφωνο είναι καλύτερο ;D ;D ;D
θα σου πω τι εννοώ....marathon είπε:Χαίρομαι γιατί και εγώ δεν ακούω τις διαφορές... ;D
Τώρα επειδή ηχογραφώ ηλεκτρική κιθάρα (και ακουστική), καρφί στη κάρτα και πάντα εύρισκα ενδιαφέροντες ήχους που δεν ήταν ψεύτικοι, χωρίς καμμία λαμπάτη προενίσχυση...λέω ότι μιλάμε για το ίδιο![]()
Γι αυτό σου έδωσα, σαν παράδειγμα τον Gregg...γράφει με το 1 και έχει τα ίδια αποτελέσματα (και καλύτερα από πολλούς) από το 2pan12 είπε:θα σου πω τι εννοώ....
1.γράφουμε κιθάρα με διαφορά line in tools (βλ.pods κτλ)...εύκολος τρόπος ..μέτρια αποτελέσματα....
2.γράφουμε κιθάρα με μικρόφωνο ... κορυφαίες κιθάρες,κορυφαιοι ενισχυτές μέτρια αποτελέσματα....αγοράσαμε λαμπάτη προενίσχυτη .. εεεε....γράφουμε πολύ-πολύ καλύτερα.... ;D
νομίζω ότι αναφέρεσαι στο 1, εγώ αναφέρομαι στο 2....![]()
εε....μα το 2 είναι δύσκολο .... και εκτός από γνώσεις απαιτεί και χώρο και μηχανήματα....marathon είπε:Γι αυτό σου έδωσα, σαν παράδειγμα τον Gregg...γράφει με το 1 και έχει τα ίδια αποτελέσματα (και καλύτερα από πολλούς) από το 2![]()
Ένα search στο forum...και θα ακούσεις πολλά κλιπ(ς)...και κρίνε μόνος σου...pan12 είπε:ααα...άσε που δε ξέρω και τον Gregg...
marathon είπε:Mα και εγώ το πιστεύω (ειδικά για τα ακουστικά όργανα)...αλλά ΕΜΕΝΑ δεν με βολεύει
Καλά δεν ψάχνομαι κι όλας...της ευκολίας είμαι όπως λές...καρφί rulesmanosx είπε:Εσύ που ψάχνεσαι, σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει και κάτι πανάκριβες λύσεις για direct που παίζουν. Έχεις βρει καμία άκρη; ???
Εγω λεω να παρω εναν τετοιονΔιαφορετικά, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να μη γράψει κάποιος με πολύ ωραίο ήχο, χρησιμοποιώντας έναν αξιοπρεπή solid state προενισχυτή.
Χωρίς πλάκα...δεν έχουμε καταφέρει να το κάνουμε να αποδώσει καλά τον Fishman piezo της Tele...όχι ότι το παιδέψαμε πολύ κιόλας...manosx είπε:Τo Axe FX κάνει και για ακουστική κιθάρα ???