3η Έκθεση ερασιτεχνικής οργα&#

• Thread starter Thread starter HMG
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 31K

HMG

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι και λάτρεις των εγχόδρων, με μεγάλη μας χαρά η κολεκτίβα HMG σας ανακοινώνει την συμμετοχή της για 2η συνεχή χρονιά στην Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας που οργανώνει το Greek luthiers community στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, την Κυριακή 6 Ιουλίου. Με τις πολύ καλές εντυπώσεις που μας άφησε η περσινή έκθεση, το θετικό κλίμα και η διάθεση των ανθρώπων που την οργάνωσαν, θα κατεβούμε στο Μοσχάτο και θα παρουσιάσουμε επιλεκτικά μερικά όργανα μας, ιδίως νέες δουλειές που τρέχουν τώρα πάνω στο πάγκο μας! Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε την δουλειά μας και να μας τροφοδοτήσετε με τα σχόλιά σας!

Για να δείτε αφίσα και χάρτη κάντε click εδώ: http://www.handmadeguitars.gr/el/nea

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Την Κυριακή 6 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Πύλη των Ελλήνων Οργανοποιών ( www.luthier.gr ) σας καλεί όλους στην Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας.  Ερασιτέχνες οργανοποιοί με εξαιρετικές δεξιότητες θα εκθέσουν για μία ακόμα χρονιά την δουλειά τους σε έναν όμορφο χώρο, αποκαλύπτοντας τους τρόπους και τα μυστικά της τέχνης τους και παρουσιάζοντας μοναδικά μουσικά όργανα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στις 10.00 στο Πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου (Ομήρου, Κωνσταντινουπόλεως και Διονυσίου Σολωμού).

Είσοδος Ελεύθερη για όλους

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντα και να ανταλλάξουμε απόψεις!

( Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και τα εκθέματα θα βρείτε στο  www.luthier.gr )

photossaxsc.jpg

Θα είμαι εκεί.&-

Νάσο και οι υπόλοιποι της ξυλομοταξίας, να κανονίσουμε να βρεθούμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Θα είμαι εκεί.&-

Νάσο και οι υπόλοιποι της ξυλομοταξίας, να κανονίσουμε να βρεθούμε.
Καί βέβαια θα είμαστε εκεί  να τα πούμε με κανα κσύλο ανα χείρας ;D

Φέρτη να πάρεις τα σχαρίκια.

Θα πάρω κι έναν φίλο (αν καταφέρει να ξυπνήσει) και κατεβαίνω πουρνό.

Άρα με βλέπω για καφέ και μπύρα στο Μοσχάτο αλλά δε νομίζω ότι θα προλάβω τα τσίπουρα.

Αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ.... ;D

koap4 είπε:
καλημέρα, ξερει κανεις εως τι ώρα θα είναι η έκθεση?
Μέχρι τις εφτά το απόγευμα ήταν, και πολύ χάρηκα που είδα φιλαράκια ξανά, και παίξαμε λίγο!

Νάσο το άταστο και η κλασσική ΣΚΟΤΩ! :-*

Πάλι το έχασα λόγω τρεξίματος, επισκεπτών από το εξωτερικό κλπ....

Είμαι σίγουρος ότι ήταν πολύ ωραία....

Μακάρι του χρόνου να σας επισκευτώ και να έχω μαζί και καμιά κατασκευή να δείξω...

Τα λέμε!!

argytar είπε:
Μακάρι του χρόνου να σας επισκευτώ και να έχω μαζί και καμιά κατασκευή να δείξω...
Ναι αμέ! :)

Η "γωνιά του noiz" στο τέλος του βίντεο

ΥΣ. Για μουσικός δεν κάνω, για cameraman ούτε.

Πρέπει να βρω μια πρωινή δουλειά

Πήγα, ωραία ήταν, ευκαιρία να δω και το Νάσο, τον Ντίνο, τον Γιώργο, τον Περικλη, τον Χάρη και τα άλλα παιδιά που αυτή τη στιγμή ξεχνάω.

Μικρή και ενθουσιώδης παρουσία από ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες του χώρου με περιορισμένο όμως ενδιαφέρον στα ηλεκτρικά όργανα (τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν εξαιρετικά).

Και καλώς ήταν έτσι γιατί τα περισσότερα παιδιά στο luthiers.gr που ενδιαφέρθηκαν, δραστηριοποιήθηκαν και τελικά οργάνωσαν (και χίλια μπράβο τους) για δεύτερη φορά αυτή την έκθεση, ασχολούνται περισσότερο με λαϊκά / δημοτικά όργανα.

Άντε να δούμε οι υπόλοιποι πότε θα σταματήσουμε απλώς να πληκτρολογάμε για τα κσίλα.

Και πάλι μπράβο σε όλα τα παιδιά.

Ημουν και εγω ενας απο του ηλεκτρικους της εκθεσης. :)

Και εδω μια φωτο.

DSC00254.JPG

Thanoszin είπε:
Ημουν και εγω ενας απο του ηλεκτρικους της εκθεσης. :)

Και εδω μια φωτο.
Με εξαιρετική δουλειά να προσθέσω.

Και οι τρεις είναι υπέροχες.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και όσους ήρθαν, έπαιξαν, σχολίασαν και διασκέδασαν στην Έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας χθες στο Μοσχάτο!

10498242_913612531998278_5086579256912046427_o.jpg

10497503_913612775331587_1000750688670491771_o.jpg

10380414_913613355331529_8614825698273629169_o.jpg

Παιδιά δώστε κι άλλες φώτο. Πολύ ωραία πράγματα. Συγχαρητήρια.

Ηταν η πρωτη φορα που πηγα στην εκθεση των ημιερασιτεχνων /ημιεπαγγελματιων κατασκευαστων μουσικων (εγχορδων ) οργανων.Πηγα γιατι α) ηθελα να δω απο κοντα τα παιδια με το μερακι κυριως β) να δω απο κοντα τις εξαιρετες κατασκευες τους γ) και να δω και πεντε ανθρωπους που ειμαστε λιγο πολυ γνωστοι απο το Νοιζ.

Παρων ο Audio μαζι με τον Γιαννη Γρηγοριου ,Ο Νασος με τα εκπληκτικης ομορφιας οργανα του (αυτη η ακουστικη ρε συ Νασο μου εκατσε στην καρδια !!Κουκλα και με ωραιο ηχο !!

Ο Γιωργος (longshadow ) πανταχου παρων αστειρευτος πλακατζης !! Και ξαναειδα τον παλιο γνωριμο Δημητρη Κοντο ( μπασο απο τα καλα και καθηγητη κλασσικης κιθαρας) μετα απο πολλα χρονια.Ωραιες κιθαρες ειχαν και τα παιδια της hmg !! Επειδη δεν ειμαι κιθαριστας (ευτυχως η δυστυχως) δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες τεχνικης φυσεως αλλα τα οργανα ηταν εξαιρετικα οπτικα και ηχητικα !!Και το αλλο παλικαρι ειχε τρια ωραια κομματια αυτα που εχει ανεβασει λιγο πιο πανω απο εμενα!!

Ωραια πραγματα φτιαγμενα με μερακι και με τα χερια τους οχι μαζικη παραγωγη!!Μπραβο παιδες παντα τετοια!!

Trending...

Νέα θέματα

Back