σμοκονδαγουοτα??trigga είπε:οχι ρε το εκρυψα πολύ όμως, σχεδον δεν αναγνωρίζεται το ενα κ το αλλο κάνει μπάμ ρε.Να τα πάρει το ποτάμι?+
Κανείς άλλος μπάς κ κατάλαβε?
by the way το σολακι ειναι τρομερο

σμοκονδαγουοτα??trigga είπε:οχι ρε το εκρυψα πολύ όμως, σχεδον δεν αναγνωρίζεται το ενα κ το αλλο κάνει μπάμ ρε.Να τα πάρει το ποτάμι?+
Κανείς άλλος μπάς κ κατάλαβε?
Ετσι οπως τα εχεις βαλει μεσα που να καταλαβεις , αλλα τωρα που το ειπες το ακουσα μετα τον Hendrixtrigga είπε:πως αλλιως να το βάνω εκει μέσα ναούμ.Είναι ολο το ρίφ να ακούσεις απο το τα τα τααααααα-τα τα ταρα-τα τα ταααααα-τα ταααααααα(δάσκαλος).Ελα κ το τρίτο για τους δυνατούς λύτες.
Βοήθεια: είναι "imposible" να το βρείτε
Μακάρι όσοι δεν ξέρουν τί να παίξουν να καταλήγουν να παίζουν έτσι μέσα σ'ένα κομμάτι...trust me...trigga είπε:δεν με εφτανε να το απλωσω(δικαιολογίες)
Πραγματικά όμως δεν ήξερα τι να παίξω.Συνήθως σε τέτοια κομμάτια γουστάρω να ακούω ριφάκια φάνκιαρικα μόνο χωρίς σόλο απο πάνω.Αυτα είναι για χόρο όχι για να βλέπουμε τον καψοκιθαριάρη.
Υ.Γ.Σε προλαβε ο μαρούνεντ.Κόβω την ψυχή μου στα δύο για σας μόνο.Only love brotherzz yo
+345longshadow είπε:Μακάρι όσοι δεν ξέρουν τί να παίξουν να καταλήγουν να παίζουν έτσι μέσα σ'ένα κομμάτι...trust me...δεν με εφτανε να το απλωσω(δικαιολογίες)
Πραγματικά όμως δεν ήξερα τι να παίξω.Συνήθως σε τέτοια κομμάτια γουστάρω να ακούω ριφάκια φάνκιαρικα μόνο χωρίς σόλο απο πάνω.Αυτα είναι για χόρο όχι για να βλέπουμε τον καψοκιθαριάρη.
εχεις γουστο εσυ φιλε δεν εχεις αναγκη...trigga είπε:Εγω εβαλα τις πίπες μου όπως πάντα απλά τις πλάσαρα με θέματα απο γνωστα κομμάτια.Το ιδανικότερο θα ήταν μονο τσικι τσικι ουά κ πνευστα ως το κόκκαλο στο κομμάτι.Ειπα να βάλω κανα vst μπροστα αλλα ηταν μονο για τσόλο κετάρα.![]()
Εμείς δεν παίζουμε για το κύπελο και τα λεφτά ρε. Παίζουμε για το ίδιο το άθλημα...;Dtrigga είπε:Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι πολύ όμως γιατι πάλι η ομάδα μ θα το σηκώσει το τιμημένο.
Εσυ κι ο Κούγιας.elavd είπε:Εμείς δεν παίζουμε για το κύπελο και τα λεφτά ρε. Παίζουμε για το ίδιο το άθλημα...;D![]()