χο χο χο... Εντάξει εδώ μάλλον το τερμάτισες, αλλά επειδή βαρέθηκα να ακούω το εν λόγω κομμάτι πάω για ύπνο...... Καληνύχτα!cos_dr είπε:REPORT στον cos_dr
ΣΠΑΜΑΡΕΙ ΜΑΣΤΕΡΣ
χαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D
Να βγάλουμε κάνα φράγκο έ; 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dcos_dr είπε:εν τω μεταξύ το κομμάτι είναι γαμάτο.
στείλτο σε έναν που να ξέρει φίλοςχαχαχαχ
Έτσι Κώστα, η δύναμη του mastering στον λαό και όχι στους αιμοδιψείς μαστεράδες. ;D ;D ;Dcos_dr είπε:REPORT στον cos_dr
ΣΠΑΜΑΡΕΙ ΜΑΣΤΕΡΣ
fusiongtr είπε:Έτσι Κώστα, η δύναμη του mastering στον λαό και όχι στους αιμοδιψείς μαστεράδες. ;D ;D ;D
Για τσεκάρνισε ;D ;D τα παρακάτω.fusiongtr είπε:Αν θέλεις πάντως μπορώ να συνδράμω στην μαστεροπροσπάθειά σου, προτείνοντας κάποια .... βοηθήματα. >![]()
Πολλά θέ'τε κύριος.... :gvour είπε:Ισως να ηθελε λιιιγο "μαλακωμα" μονο,μου ακουγεται λιγο σκληρο το ολον.
Ο Θάνος Ασκητής του mastering? ;D ;D ;D ;Dcos_dr είπε:... όπως βγαίνει από το .......... για να υπάρχει headroom για ανόρθωση.
Η ηχος τιποτα,εκεινη ομως-μη σε θιξω κιολας-δεν εχει μουσια. ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Και στο κάτω κάτω τι περισσότερο έχει ο ήχος της Nicky Minaj, ας πούμε, απ'τον δικό μου......;8)
:-X ;D[/left]
gvour είπε:Ισως να ηθελε λιιιγο "μαλακωμα" μονο,μου ακουγεται λιγο σκληρο το ολον.
Ίσως λίιιιγο οι χώροι αν ήταν πιο "δυναμικοί" ...
Δεν ξέρω πώς να το κάνω λιανά αυτό, αλλά εννοώ ότι πχ το δυνατό σε ένταση είναι πάντα στο ίδιο σημείο του στέρεο φάσματος, το λίγο πιο αδύναμο το ίδιο, κλπ
Δεν υπάρχει μεταβολή στις εντάσεις των οργάνων στον χώρο, πράγμα που το κάνει να ακούγεται λίγο στατικό.
Αν και αυτό είναι νομίζω θέμα mix.
Μετά από τις πολύ σωστές παρατηρήσεις των παιδιών παραπάνω, άλλαξα το κομμάτι με μια άλλη βερσιόν του με πιο ήπιες ρυθμίσεις στους κομπ'ς και στα λίμιτερς. Όντως στην 1η εκδοχή του είχε χάσει τις δυναμικές του, τώρα ευελπιστώ ότι τις βρήκε..... 8) [soundcloud]Σκίζει πρώτα τους warriors και έρχεται με φόρα ;D ;D ;D
Τώρα το 'πιασες σωστά το θέμα.cigaret13 είπε:Υ.Γ. Με την ευκαιρία έκανα και κάποιες μικρές αλλαγές στην μίξη του.
Ναι έτσι είναι. Απλώς με τo "τσίτωμα" που έγινε στο μάστερ του κομματιού, αναδύθηκαν μερικές ατέλειες της παλαιάς μίξης του....yameth είπε:Η σειρά βαρύτητας στο αποτέλεσμα έχει ως εξής:
1. Ενορχήστρωση
2. Μείξη
4. Μάστερ
Δεν ξέρω τι έκανες, αλλά είναι πολύ καλύτερο τώρα στα κουφά μου αυτιά.cigaret13 είπε:με πιο ήπιες ρυθμίσεις στους κομπ'ς και στα λίμιτερς.
Όντως στην 1η εκδοχή του είχε χάσει τις δυναμικές του, τώρα ευελπιστώ ότι τις βρήκε..... 8)
Με την ευκαιρία έκανα και κάποιες μικρές αλλαγές στην μίξη του.
Κάτσε Στράτο μου μην βιάζεσαι, έπεται συνέχεια...... ο Cos_dr με pm με έριξε στα βαθιά.....να πάρω μερικές ανάσες και ξαναβουτάω..... Είναι και "κρύα" τα νερά ακόμα ρε γαμώτο..... :-X :laugh: Πάντως άρχισα να σιχαίνομαι το κομμάτι μετά από τις τόοοσες ακροάσεις του......fusiongtr είπε:Δεν ξέρω τι έκανες, αλλά είναι πολύ καλύτερο τώρα στα κουφά μου αυτιά.![]()
cos_dr είπε:Aκούστε...................
ακούστε κι αυτό........................
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D