245 vs mustang - Βρείτε τις διαφορές...

Δεν μπορω να απαντησω διοτι θα...εκτεθω

Να πω μονο οτι για την prs εχω κανει αρκετες ηχογραφησεις στο θεμα με το review. Θα βγαλεις ασφαλεστερο συμπερασμα για τον ηχο, βασιζομενος σε εκεινες τις ηχογραφησεις, οχι σε αυτην.

Από reviews μας ξεκινάς

σε blind test μας τα γυρνάς

για τους μαγνήτες μας μιλάς

πες μας ρε Γιώργο που το πας.

alnico 5 είναι και οι δυο, άνω των 10k. H μια είναι λίγο πιο hot από την άλλη.

Ο λόγος που λέω ότι η πρώτη είναι η PRS είναι γιατί μου ακούγoνται πιο articulate οι μαγνήτες της, κάτι που

συνηθίζουν να έχουν οι συγκεκριμένες κιθάρες, ακόμα και οι κορεάτικες. Αν και δεν έχω ακούσει ποτέ τους συγκεκριμένους μαγνήτες από κοντά... Οι μαγνήτες της δεύτερης κιθάρας μου ακούγονται σαν τους ''κλασσικούς'', γκαζωμένους aftermarket μαγνήτες που βάζει ο καθένας σε squiers, epiphones κτλ για να απαλλαγεί από τους κινέζικους μαγνήτες.

Eπίσης η πρώτη κιθάρα μου δίνει την αίσθηση ότι έχει πιο φυσικό sustain σε bendings κτλ, ενώ η δεύτερη ''κλέβει'' στο sustain

λόγω μαγνητών περισσότερο παρά λόγω της κατασκευής της κιθάρας.

Made in indonesia ειναι η συγκεκριμενη prs ?

Ναι αλλά νομίζω οι μαγνήτες φτιάχνονται στην κορέα. Όπως και στις αμερικάνικες S2 χρησιμοποιούν κορεάτικες μαγνήτες.

Και άλλα μέρη του hardware νομίζω

Οι tonerider ειναι πιο στρογγυλοι, μπασατοι και πιο hot.  Ειναι αρκετα ισορροπημενο σετ, ιδανικο για hard rock και metal.

Οι 245 ειναι με παρομοιο μπασο και σωμα, αλλα πολυ πιο πριματοι και με ταση στον πιο καθαρο ηχο. Ο bridge ειναι εξαιρετικος. Ιδανικοι για blues μεχρι και μεταλ.

Οι ηχογραφησεις αυτες, παλι, δεν ειναι ενδεικτικες του ηχου των δυο κιθαρων. Ηταν ενα πειραμα με συγκεκριμενες ρυθμισεις και παιξιμο, ωστε να εξαγουμε καποια συγκεκριμενα συμπερασματα. Μια φωτογραφια της στιγμης. 

Ρε συ Γιώργο αν ακούγεται έτσι ο νεκ της PRS έπρεπε να έχεις προειδοποιήσει, της πήρε τα σώβρακα της PRS η Squier.

Παρα λιγο  να πω :

1.PRS

2.Mustang.....

What kind of sorcery is going on on Gkourmoul house??

Made in indonesia ειναι η συγκεκριμενη prs ?
Τωρα κατάλαβα γιατι η PRS ακούγεται ετσι τσιριχτή, εχεις ακούσει Ινδονήσιο να μιλάει?

Ομολογω οτι η -κοινη- ρυθμιση που εκανα στον HT1R (βασικα η μη ρυθμιση, μιας και δεν εχει eq section) δεν ηταν προς οφελος της prs, αλλα προς της squier. 

1 καφέ

2 μπλέ

Πάλι κέρδισα ο φούστης, είμαι θεός τέλος.

Σας έχω πει ότι έχω αχρωματοψία φαντάζομαι έτσι?

Μου φαίνεται ότι το τεστ δεν ήταν δίκαιο πάντως.

Η PRS πρέπει να έχει πιο καινούριες χορδές, γι' αυτό δεν ακούγεται καλά.

Μας έκλεισε το σπίτι ο dim, μόνο αυτός έστριψε.

Βρήκε το φορκάστ και μάζεψε όλο το μαρούλι απ' το τραπέζι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οντως, οι χορδες της prs ειναι νεες.

Τις χορδες απο την squier τις εχω επαναφερει τρεις φορες στη ζωη, απο εγκεφαλικα νεκρη καταασταση (σκουρια και ψωρα). Τη χρησιμοποιω μονο οταν γραφω κανα μεταλ κομματι.

Οντως, οι χορδες της prs ειναι νεες.

Τις χορδες απο την squier τις εχω επαναφερει τρεις φορες στη ζωη, απο εγκεφαλικα νεκρη καταασταση (σκουρια και ψωρα). Τη χρησιμοποιω μονο οταν γραφω κανα μεταλ κομματι.

Εντάξει, εσείς ακούτε τις κιθάρες, εγώ ακούω τις χορδές.

Γι' αυτό μπερδεύτηκα με τις βίδες ασούμε.

Αλλιώς ακούγεται η βαφή της βίδας του pickguard με καινούριες χορδές, και αλλιώς με παλιές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω ειπα σιγα μην ακουσω διαφορες. Με το καλημέρα ακουσα τον πιο δυνατο βομβο απ τα ηλεκτρικά και ειπα αυτη δε θαναι η prs για ονομα και βουαλα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back