2 monitors ή 1wide για music studio

Προσωπικά έχω ένα 27" main monitor και αριστερά έχω ένα παλαιότερο 24"
τα τελευταία χρόνια στην ίδια κατάσταση αλλά ανάποδα... :)
όμως στο νέο μου post production studio έστησα δύο όμοιες 32'' με κλίση προς τα μέσα και η δουλειά μου έγινε πολύ πιο άνετη και εργονομική σε όλα τα επίπεδα (audio και graphics) οπότε ήδη καθαρίζω και το γραφείο μου για να φιλοξενήσει ανάλογο σεταπ...

Είχα δύο ευκαιρίες να την πάρω.
Χθες και προχθές..
Δεν την πήρα τελικά.
Πιστεύω ότι πρώτον δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα πρακτικό και 2ον έχω spare 17 άρες old school σαν τις 2 nec που εχω στημένες, άλλες 5..... οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για αντικατάσταση... πέραν του gas ..
Πάντως σαν οθόνη η ultrawide curved ,και στην τιμή της και vfm είναι και πολύ ωραία.

Είχα δύο ευκαιρίες να την πάρω.
Χθες και προχθές..
Δεν την πήρα τελικά.
Πώς μπορείς να ζήσεις με αυτό; Πριν 14 μήνες είχα την ευκαιρία να πάρω τον ενισχυτή των ονείρων μου και πριν 5 μήνες την κιθάρα των ονείρων μου. Δεν το έκανα και στις δύο περιπτώσεις και ζω για να το μετανιώνω

Πώς μπορείς να ζήσεις με αυτό; Πριν 14 μήνες είχα την ευκαιρία να πάρω τον ενισχυτή των ονείρων μου και πριν 5 μήνες την κιθάρα των ονείρων μου. Δεν το έκανα και στις δύο περιπτώσεις και ζω για να το μετανιώνω
Καλά δεν νομίζω να ήταν και η αγορά των ονείρων μου.
Ήταν μια πολύ ωραία οθόνη, σε πολύ καλή τιμή...ως εκεί (όχι ότι δεν είναι καλό δέλεαρ αυτό, από μόνο του).
Σκέφτηκα ότι σε ενα audio setup, με obsolete daw, και δεν θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω....ίσως προβλήματα, π.χ δεν ξέρω κατά πόσο το sx 2.2 θα ειναι κολακευτικό σε μια τέτοια ανάλυση, η κατά ποσο το curved θα με βοηθά ή θα με ενοχλεί στο daw.
Αν ήταν για video editing, θα την έπαιρνα....

Έχει βγάλει και μια odyssey με ΗDR αν και η δυνατότητα αυτή είναι αμφιλεγόμενη σε αυτό το εύρος τιμής, σε καλή τιμή. Το turbo x αν δουλεύει καλά και δεν έχει ανομοιομορφίες στην απόδοση λόγω του εύρους και της φθηνής υλοποίησης, είναι πολύ δελεαστική πρόταση. Και εγω αν δεν είχα πρόβλημα με το setup και δεν αγαπούσαν την AOC μου πού έχει εξαιρετική απόδοση για τα , money τής και με έχει βγάλει ασπροπροσωπο κοντά 6 χρόνια και έχει και πολύ cool design, θα την έπαιρνα. Για να παίζω λίγο ultra wide, να είμαι και in.😃

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back