1o Noiz Open Day

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Την Παρασκευή μετά το Πάσχα τι θα κάνετε;

Λέμε να βρεθούμε στα Prova Studios για ανταλλαγή απόψεων, φιλοφρονήσεων, στιλέτων στη πλάτη και ότι άλλο προκύψει. Θα μιλήσουμε σχετικά με τα όργανα μας, και θα ακούσουμε τη διαφορά αυτών που γράφαμε μέχρι τώρα σε σχέση με το πραγματικό αντικείμενο του πόθου του καθενός.

Φέρτε ότι γουστάρετε να δείξετε στους άλλους!

Εκεί θα δοκιμάσουμε κιθάρες, ενισχυτές, keyboards, κλπ και θα φύγουμε πιό άρρωστοι απ' όσο πήγαμε.

1ο Noiz Open Day.

Η ώρα που προβλέπεται το γεγονός είναι 7μμ -12μμ.

Το Prova Studios βρίσκεται Κωνσταντινουπόλεως 56 στον Ταύρο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Την Παρασκευή μετά το Πάσχα τι θα κάνετε;

Λέμε να βρεθούμε σε Αθηναϊκό στούντιο (προβάδικο) για το για ανταλλαγή απόψεων, φιλοφρονήσεων, στιλέτων στη πλάτη και ότι άλλο προκύψει. Θα μιλήσουμε σχετικά με τα όργανα μας, και θα ακούσουμε τη διαφορά αυτών που γράφαμε μέχρι τώρα σε σχέση με το πραγματικό αντικείμενο του πόθου του καθενός.

Φέρτε ότι γουστάρετε να δείξετε στους άλλους!

Εκεί θα δοκιμάσουμε κιθάρες, ενισχυτές, keyboards, κλπ και θα φύγουμε πιό άρρωστοι απ' όσο πήγαμε.

1ο Noiz Open Day.

Η ώρα που προβλέπεται το γεγονός είναι 7μμ -11μμ.

Το στούντιο και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Και για μετά σας καλώ όλους στο Lazy για '70ς Hard Rock με τους Four Wheel Drive. ( Μπύρα άφθονη)

yameth είπε:

1ο Noiz Open Day.
Αυτα που κινδυνευουμε να "κολλησουμε" δεν ειναι μικροβια...

ειναι πιο επικινδυνα...

εχουνε μεγαλωσει πια... ;D

yameth είπε:
Μια κι είσαι στα μέσα και στα έξω στις διαφημιστικές, δεν κανονίζεις να μας φέρουν μερικά βαρελάκια μπύρα να φχαριστηθούμε όλοι;  ;)
Mα καλά πιστεύεις τον Eyeprotocol που λέει ότι είμαι μεγαλοστέλεχος?...Στο τέλος θα μου πείς ότι ζουζουνίζω...

1) Δεν έχω πελάτη μπύρες

Έχω σερβιέτες, και δεν μας κάνει...

2) Επειδή ξέρεις ότι υποστηρίζω πάντα τέτοιες ενέργειες, έχεις χορηγία από το www.customshop.gr, 4 βαρελάκια μπύρα (5 εάν δηλώσει συμμετοχή ο Dkall). Θα συνεννοηθούμε να στα δώσω 1 ημέρα πριν (όχι παγωμένα εντάξει?)

Σε ποιό μέρος της Αθήνας περίπου είναι το studio?

marathon είπε:
έχεις χορηγία από το www.customshop.gr, 4 βαρελάκια μπύρα (5 εάν δηλώσει συμμετοχή ο Dkall)
Ωραία, εγώ και ο dkall θα έχουμε να πιούμε. Οι υπόλοιποι τι θα πιείτε;  ;D

:'(

Και γω που νόμιζα ότι προχώρησε η τεχνολογία και πλέον διατίθενται σε βαρέλια έτοιμα προς κατανάλωση  :P :)

yameth είπε:
Θα μιλήσουμε σχετικά με τα όργανα μας
Αν δεν έρθει ο kwstas79 εγώ δεν έρχομαι ;D

yann και γω μαζί σου ;D

εγώ μέσα παίδες θα έρθω να κάνω τον όμορφο

Μεσα αρχηγε!Εχω ομως την εντυπωση οτι εχουμε προβα εκει περα την ωρα της....ακολασιας! 8)

exarhos είπε:
ειμαστε μεσα.

αντε να τα πουμε και απο κοντα. :)
Φέρε κανα πετάλι ν' ακούσουμε. Ισαμε 4 κιλά, όχι παραπάνω.

marathon είπε:
Και οι μπύρες ΟΚ...απλά κανα 2 μέρες πρίν Yam, κάνε μια καταμέτρηση
Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά marathon, όμως το θεμα κανονίστηκε ήδη. Στην είσοδο του ο καθένας θα δικαιούται μια μπύρα δωρεάν.

Οι δεύτερες κλπ θα χρεώνονται από το μπαρ σε λογικές τιμές. 2 ευρώ το μικρό και 4 το μεγάλο ποτήρι.  ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
110
Εμφανίσεις
18K

Trending...

Νέα θέματα

Back