λογικο ειναι αυτο.αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παιζουν με αυτες τις κιθαρες ΜΟΝΟ γιαυτο.παιζουν γιατι τις γουσταρουν πολυ.κατεληξαν σε αυτες μετα απο χρονια και αφου αρχισαν να καθιερωνονται με αυτες ΜΕΤΑ αρχισαν να..τα παιρνουν
Wow! εχουν λογικη πολλα απο αυτα που λες αλλα δεν θα
συμφωνησουμε σε ολα.μονο σε μερικα..κατι ειναι και αυτο..χεχε
whitenoise οποιος υποθετει πραγματα για μενα που δεν ισχυουν οπως πχ δεν μιλαω το ιδιο στον Wow! επειδη ειναι modulator ναι μετα εγω συνηθιζω να ειρωνευομαι.
deepblues..sorry σε παρεξηγησα :wink:
σιγουρα για να μην κοροιδευω τον εαυτο μου αν ειχα να διαλεξω μεταξυ fender,godin,framus θα διαλεγα την fender που προσωπικα με μια μικρη...αναβαθμιση πιστευω θα μου εδινε τον ηχο που γουσταρω πιο καλα απο οτι οι αλλες..και ενας σημαντικος λογος που θα επαιρνα fender ειναι σιγουρα το ονομα της εταιριας.αλλα αν ηξερα οτι δεν θα ..παιζει δεν θα την επαιρνα εννοειται...
το ιδιο θα εκανα και με μια
gibson.ποσο καλυτερη δηλαδη και για ποιους λογους θα ηταν καλυτερη μια huber,esp,prs κτλ..με μια καλη αλλαγη του hardware η κιθαρα γινεται τρομερη και εχεις και την..μαρκα που γουσταρεις για διαφορους λογους ο καθενας βεβαια.εγω που γουσταρω την "παλια σχολη" γουσταρω τις
gibson και γιαυτο καποια στιγμη θα γουσταρα να εχω και μια καλη fender η οποια αν σου "κατσει"καποια καλη μπορει να ακουστει οπως μια..suhr :lol: :wink: