Ας πούμε ότι μου τρέχουν τα σάλια και γλιστράω κάθε φορά που τη βλέπωΚαλα ναι, παει η τελε πλεον...και να μη πουμε ψεματα, αυτη η Duo Jet copy Collings που του εχουν φτιαξει ειναι λιγο να σου κοβωνται τα γονατα.
CorrectedNo offence, αλλά ο Julian Lage την παράτησε την Tele του μόλις η Collings του ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Gretsch Duo Jet.Φυσικα παίζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ Tele ,ΔΕΝ γίνεται αλλιώς.
Η Tele και οι DeArmonds έχουν μακριά ιστορία παρέα
Κι εγω ο τελευταιος ?Και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι μπορεί ο Superfunk να έχει το όνομα (του master teleκάστορα), αλλά ο gkourmoul1 έχει τη χάρη. Ήταν ο πρώτος που μπήκε να δει τι γίνεται.
Γιώργο είσαι original teleκάστορας ?
2 ώρες πριν, Superfunk είπε
Corrected
Η Tele και οι DeArmonds έχουν μακριά ιστορία παρέα
Αυτην την ειχα και ηταν μεγα λαθος που την εδωσα
Έχεις δίκιο σε όλα. Και να σου πω και κάτι, στα μάτια μου η Collings είναι μεγάλη εταιρία κατασκευής ακουστικής κιθάρας, όχι ηλεκτρικής. Αλλά SF... Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ πέρα λίγο...Προβολή συνημμένου 33772
Αυτό το χρώμα το λένε Cadillac Green;την έχω παίξει την κιθάρα.
ωραιότατη αν και έπρεπε να έχει solid bar bridge, κρίμα είναι
πάντως προτιμώ την δική μου
Προβολή συνημμένου 33773
23 ώρες πριν, Spyros Delta είπε
Κι εγω ο τελευταιος ?
Μπηκα απλα να δω τι βρισκετε να λετε τοσες μερες για τις τελε.
Εμενα οταν ακουω τη λεξη τελε, μου ερχεται αυτος ο τονος στο νου
27 λεπτά πριν, qesh είπε
Για να μην ξεχνιομαστε
Μας την κρύβεις....ο g.e smith εχει βγαλει signature tele χωρις γεφυρα...την εχω και δεν εχω δει πουθενα δευτερη...πρεπει να κανω ενα review καποια στιγμη γτ ειναι μακραν η καλυτερη τελε που εχω παιξει
Ναι, είναι θέμα γούστου.Βλεπω country-αδες και παντα λεω οτι ο καλυτερος shredder με την αρτιοτερη τεχνικη και τις 89998 νοτες ανα beat k τις 798 chord inversions ειναι σαν μαθητης που παιζει το smoke on the water μπροστα τους. Απλα αυτο το πραγμα μουσικα μου προκαλλει γελιο.....
Κουκλα απλάεχεις δικιο πρεπει να στρωσω το πωπο μου και να γραψω...προς το παρον βαζω μια φωτο και αναφερω οτι το μπρατσο της ειναι 2 φορες της baja
Προβολή συνημμένου 33785