10 of the greatest Telecaster tones ever

No offence, αλλά ο Julian Lage την παράτησε την Tele του μόλις η Collings έστρωσε τις κιθαράκλες της στα πόδια του... Και ο καθένας θα το έκανε νομίζω!

Καλα ναι, παει η τελε πλεον...και να μη πουμε ψεματα, αυτη η Duo Jet copy Collings που του εχουν φτιαξει ειναι λιγο να σου κοβωνται τα γονατα.

Οφ τόπικ περίπου....και παρόλο που δεν είμαι τελεκαστοράκιας, μια τέτοια δεν θα με χαλούσε καθόλου.... Εννοείτε με τον ενισχυτή από πίσω..

78259d1610332121-julian-lages-new-collings-gretsch-duo-jet-copy-cabronita-t-armonds-jpg

• Like
Reactions: Nekkon
Καλα ναι, παει η τελε πλεον...και να μη πουμε ψεματα, αυτη η Duo Jet copy Collings που του εχουν φτιαξει ειναι λιγο να σου κοβωνται τα γονατα.
Ας πούμε ότι μου τρέχουν τα σάλια και γλιστράω κάθε φορά που τη βλέπω 

• Haha
Reactions: odis13
Α και αλλο ενα του Frisell με αυτη την πανεμορφη τελε

No offence, αλλά ο Julian Lage την παράτησε την Tele του μόλις η Collings του ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Gretsch Duo Jet.Φυσικα παίζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ Tele ,ΔΕΝ γίνεται αλλιώς. 
Corrected  :)

Οφ τόπικ περίπου....και παρόλο που δεν είμαι τελεκαστοράκιας, μια τέτοια δεν θα με χαλούσε καθόλου.... Εννοείτε με τον ενισχυτή από πίσω..

Η Tele και οι DeArmonds έχουν μακριά ιστορία παρέα  :)

Αυτην την ειχα και ηταν μεγα λαθος που την  εδωσα 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι μπορεί ο Superfunk να έχει το όνομα (του master teleκάστορα), αλλά ο gkourmoul1 έχει τη χάρη. Ήταν ο πρώτος που μπήκε να δει τι γίνεται.

Γιώργο είσαι original teleκάστορας ?
Κι εγω ο τελευταιος ?
Μπηκα απλα να δω τι βρισκετε να λετε τοσες μερες για τις τελε.

Εμενα οταν ακουω τη λεξη τελε, μου ερχεται αυτος ο τονος στο νου

2 ώρες πριν, Superfunk είπε

Corrected  :)

Η Tele και οι DeArmonds έχουν μακριά ιστορία παρέα  :)

Αυτην την ειχα και ηταν μεγα λαθος που την  εδωσα 

Έχεις δίκιο σε όλα. Και να σου πω και κάτι, στα μάτια μου η Collings είναι μεγάλη εταιρία κατασκευής ακουστικής κιθάρας, όχι ηλεκτρικής. Αλλά SF... Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ πέρα λίγο... 470-jl-antiqued-sunburst-1-lg.jpg

Έχεις δίκιο σε όλα. Και να σου πω και κάτι, στα μάτια μου η Collings είναι μεγάλη εταιρία κατασκευής ακουστικής κιθάρας, όχι ηλεκτρικής. Αλλά SF... Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ πέρα λίγο...Προβολή συνημμένου 33772

την έχω παίξει την κιθάρα. 

ωραιότατη αν και έπρεπε να έχει solid bar bridge, κρίμα είναι  :(

πάντως προτιμώ την δική μου  ;)

20220531_191600.jpg

23 ώρες πριν, Spyros Delta είπε

Κι εγω ο τελευταιος ?
Μπηκα απλα να δω τι βρισκετε να λετε τοσες μερες για τις τελε.

Εμενα οταν ακουω τη λεξη τελε, μου ερχεται αυτος ο τονος στο νου

Βλεπω country-αδες και παντα λεω οτι ο καλυτερος shredder με την αρτιοτερη τεχνικη και τις 89998 νοτες ανα beat k τις 798 chord inversions ειναι σαν μαθητης που παιζει το smoke on the water μπροστα τους. Απλα αυτο το πραγμα μουσικα μου προκαλλει γελιο.....

27 λεπτά πριν, qesh είπε

Για να μην ξεχνιομαστε

Και τον μακαριτη που την ειχε πρώτος 

• Like
Reactions: ez
ο g.e smith εχει βγαλει signature tele χωρις γεφυρα...την εχω και δεν εχω δει πουθενα δευτερη...πρεπει να κανω ενα review καποια στιγμη γτ ειναι μακραν η καλυτερη τελε που εχω παιξει

• Like
Reactions: Superfunk
ο g.e smith εχει βγαλει signature tele χωρις γεφυρα...την εχω και δεν εχω δει πουθενα δευτερη...πρεπει να κανω ενα review καποια στιγμη γτ ειναι μακραν η καλυτερη τελε που εχω παιξει
Μας την κρύβεις....

Βλεπω country-αδες και παντα λεω οτι ο καλυτερος shredder με την αρτιοτερη τεχνικη και τις 89998 νοτες ανα beat k τις 798 chord inversions ειναι σαν μαθητης που παιζει το smoke on the water μπροστα τους. Απλα αυτο το πραγμα μουσικα μου προκαλλει γελιο.....
Ναι, είναι θέμα γούστου.

Πχ σε εμάς τα δημοτικά,  σε άλλους προκαλούν γέλιο, ενώ άλλοι κλαίνε όταν ακούνε το  ιδίωμα αυτό.

Τα original δημοτικά εννοώ, τα ηπειρώτικα.

• Συμφωνώ
Reactions: fenderiarhs
Μας την κρύβεις....
 εχεις δικιο πρεπει να στρωσω το πωπο μου και να γραψω...προς το παρον βαζω μια φωτο και αναφερω οτι το μπρατσο της ειναι 2 φορες της baja

gesmith-02.jpg

• Like
Reactions: gkourmoul1
Νομιζω κιολας οτι το μπρατσο της G.E. Smith εχει το ιδιο πλατος παντου, απο το nut ως το τελος....πρεπει να εχει πολυ ιδιαιτερο feel.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα