- Πόντοι
- 898
Καμιά φορά η αισθητική και μόνο είναι αρκετή να σε προσελκύσει και να σε κανει να ασχοληθείςTo GAIA 2 , το θελω κ ας μη ξερω να παιζω κ ας μη ξερω αν ειναι "καλο" ή οχι. Πολυ ομορφο!
Ωραίο το d-beam αλλά πιστευώ δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, δε με φαντάζομαι... θα μου φαινόταν λες και πάω να σκοτώσω κουνούπι ?Που είναι το D-BEAM? old stuff...........?
εμένα μου αρέσει, το χρησιμοποιώ, έχει πλάκα και καλό εύρος stepping και είναι πλήρως και multi-assignable (φαντάζομαι και στο GAIA)Καμιά φορά η αισθητική και μόνο είναι αρκετή να σε προσελκύσει και να σε κανει να ασχοληθείς
Ωραίο το d-beam αλλά πιστευώ δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, δε με φαντάζομαι... θα μου φαινόταν λες και πάω να σκοτώσω κουνούπι ?
Τι θα πει "Δεεεεν ασχολούμαι με workstations"? ωρέ Πάνο? Τα workstations είναi πρώτα και κύρια synthesizers, το ότι κουβαλάνε και κάποια εξτραδάκια ποιον πειράζει? Καλώς ή κακώς, μερικές από τις καλύτερες synth engines της εποχής μας βρίσκονται μέσα σε workstations. H Yamaha έχει να κυκλοφορήσει "σκέτο" synth εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, τι να κάνουμε τώρα? θα απορρίψουμε το mega-synth Montage Μ επειδή τυγχάνει να είναι και workstation? E όι δα...?Δεεεεν ασχολούμαι με workstations, δε μου λένε τίποτα πιά.
Γιατί, θα έπρεπε? Μόλις κυκλοφόρησε το καλύτερο synth όλων των εποχών, δεν σου φτάνει? 'Άντε να ζητήσω κι εγώ λοιπόν απ'την ASM να βγάλει κάτι σαν το Montage/MODX, απ'την Behringer να αρχίσει να κυκλοφορεί digital synths και απ'την Moog το ίδιο.? Δεν πάει έτσι φίλος...Απο την Yamaha θα ήθελα να βγάλει κάτι σαν το Hydrasynth.
Φυσικά δεν πάει έτσι. Δεν είπα αυτά εγώ. Το "όπως" που έγραψα είναι για μένα το πιό σημαντικό. Αυτοί έχουν διαλέξει ένα "όπως" που εμένα δε μου λέει τίποτα. Κάλλιστα θα πρότεινα τα workstations τους σε κάποιον που θα με ρωτούσε και θα καταλάβαινα οτι αυτό ψάχνει. Αλλά εγώ ψάχνω κάτι τελείως διαφορετικό απο αυτό που αυτοί προσφέρουν. Απλούστατο. Και μάλιστα, τώρα πιά τους θεωρώ και αρνητές στο να φτιάξουν κάτι σε αυτά που ψάχνω. Οπότε, εντάξει, δε τρέχει τίποτα. Αυτοί φτιάχνουν διαστημόπλοια κι εγώ θέλω ένα τρακτέρ να καλλιεργήσω τη δημιουργικότητά μου.Δεν πάει έτσι φίλος...
Οχι, είναι το καλύτερο Workstation όλων των εποχών. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.το καλύτερο synth όλων των εποχών
To καλύτερο synth όλων των εποχών, και να προσθέσω Μακράν. Δεν υπάρχει τίποτα κοντά στην synth ισχύ ενός Montage M.Οχι, είναι το καλύτερο Workstation όλων των εποχών. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.