Aυτοκόλλητα σε κιθάρα NAI η ΟΧΙ;

leon7pap

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
Κάποιοι είναι υπέρ κάποιοι είναι κατά!Εσείς;

Ναι η Όχι και γιατί;

Δείξτε τις κιθάρες με τα εικαστικά σας!!!

Ξεκινάω πρώτος....

Aν και ξέρω ότι οποιοδήποτε αυτοκόλλητο κάνει κακό στο nitro finish έχουμε και λέμε...

Gibson Les Paul Classic Custom Antique Natural (2011) 

Transfer Vinyl Decal(decode)

Στεφάνι - Στέφανος (Γιος)

Αστέρι (Stella) - Στέλλα (Κόρη)

1957 Βασιλιας - Πατερας

1959 Βασίλισσα - Μητερα

1984 Αξκός - Αδερφος

IMG_20220616_174805.jpg

IMG_20220616_170256.jpg

IMG_20220616_170240.jpg

αν μιλάμε για το κλασσικό αυτοκόλλητο σαν αυτά που βρίσκεις στην κούκου-ρούκου, μόνο σε φτηνή πανκο-κιθάρα. Αλλιώς water decal σε διακριτικό σημείο που να δείχνει ένα με το ξύλο. 

Σαν να λέμε τι τατουάζ έχει η κιθάρα σας.?

Η μόνη κιθάρα με αυτοκόλλητο που είχα, ήταν αυτή και το είχε απο τον προηγούμενο.

Rastaman Vibration yeahhh.

my 1970 Gibson LP Custom.jpg

Η δεύτερη σημερινή με τατου είναι στο headstock απο το χέρι της Μαίρης. Λουλουδάκια.

Με την πολεμική σημαία της Ιαπωνίας. Banzai! ?

IMG_20220607_192325.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτοκολλητάκι που μου έβαλε η κόρη όταν ήταν 5-6 ετών

Αυτοκόλλητο από το κατάστημα που αγοράστηκε

Αυτοκόλλητο από μάρκα hifi της εποχής

20220616_214651.jpg

20220616_214803.jpg

20220616_214718.jpg

σημειωτέον το κατάστημα λειτουργεί από το 1904 ανελλιπώς....

P1260796_299006722e285f47655d17d1c9136337.jpg

Εγώ δε μπορώ να πω ότι είμαι φαν. Γενικά μου αρέσουν τα απλά "καθαρά" αντικείμενα, είτε μιλάμε για μουσικό όργανο, είτε για όχημα πχ.

Με τον κόλλημα που έχω κάθε κιθαρα να έχει τον αδερφάκι της, ναι έχω και με αυτοκόλλητα. Πολλά, πάρα πολλά.

Έχουν και όνομα.

Capitalist I

41CD754A-892F-4FD6-9792-B7371C5EE25F.jpeg

Capitalist II

472D9D98-5E72-4044-AFD0-BC3C9C9ED91D.jpeg

Ό μόνος λόγος για να βάλω αυτοκόλλητα σε μια κιθάρα μου, είναι για να καλύψουν ένα χτύπημα-σημάδι-ξεφλούδισμα πάνω της.....

Τα θεωρώ το δεύτερο χειρότερο στο όργανο μετά από το relic....

Ό μόνος λόγος για να βάλω αυτοκόλλητα σε μια κιθάρα μου, είναι για να καλύψουν ένα χτύπημα-σημάδι-ξεφλούδισμα πάνω της.....

Τα θεωρώ το δεύτερο χειρότερο στο όργανο μετά από το relic....

Μόνο σε tele θα τα δικαιολογούσα.

Να μην φαίνεται η κιθάρα δηλαδή.

Όταν ήμανε τζόβενο, γύρω στα 20κάτι, υπήρχε μια φίλη, η Αλεξάνδρα, που την λέγαμε "η Αλεξάνδρα η πάνκισα", ωραία κοπέλα, που είχε γεμίσει τα χέρια της, τα πόδια της, και το σώμα της με τατουάζ (που λέει κι ο Γιάννης).

Την πέτυχα μετά από 3 - 4 χρόνια ένα βράδυ, γεμάτη επιδέσμους παντού.

Κατατρόμαξα, και την ρώτησα τι έγινε, και αν έπαθε τροχαίο (έτσι φαινόταν).

Μου είπε ότι έβγαλε όλα τα τατουάζ, και ότι ήταν αρκετά επίπονο.

Φαντάστηκα ότι το έκανε για κοινωνικούς/επαγγελματικούς λόγους, και όταν της το είπα ξεράθηκε στα γέλια.

"Όχι ρε" μου είπε, βαρέθηκα να με βλέπω με τις ίδιες "ζωγραφιές" κάθε μέρα.

Σκεφτείτε το αυτό πριν το κάνετε στις κιθάρες σας.

υπήρχε μια φίλη, η Αλεξάνδρα, που την λέγαμε "η Αλεξάνδρα η εφημερίδα", ωραία κοπέλα, που είχε γεμίσει τα χέρια της, τα πόδια της, και το σώμα της με τατουάζ

κορεκτεντ  :classic_tongue:

Οτι κάνει τον καθένα να νιώθει καλύτερα.

Ποτέ δεν είχα αυτοκολλητα στα μουσικά μου όργανα αλλά μετά τον χαμό του πιο αγαπημένου πλάσματος σε αυτό το σύμπαν, της Ηρούς μου (που κάθε φορά που ξεκιναγα να παιξω οτιδήποτε, οπου και να ήταν στο σπιτι ερχόταν να ακούσει) ένιωσα οτι ήθελα να το κανω στις δύο "ενεργές" κιθάρες μου.

signal-2022-04-01-100516_005.jpeg

signal-2022-04-01-100516_003.jpeg

signal-2022-04-01-100540_003.jpeg

signal-2022-04-01-100540_001.jpeg

(ετσι "τραγουδαγε" όταν άκουγε ντουντουκες απο παλιατζήδες, καρπουζάδες κοκ, σαν το λυκάκι)

Επίσης η ταυτότητα της είναι πλέον μόνιμα στην αγαπημένη μου κιθάρα δίπλα στο τσεπακι για τις πένες μου.

signal-2022-05-21-180648_001.jpeg

signal-2022-05-21-180648_002.jpeg

Bottom line, ότι θέλει ο καθένας, ότι τον "εξυπηρετει", ότι τον κάνει να νιώθει καλύτερα...

Γενικά είμαι κατά (ιδιαίτερα για ακριβό όργανο) αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας...

Παρ'όλα αυτά, σε μια partcaster που την χρησιμοποιώ πολύ συχνά πλέον και δεν με νοιάζει καθόλου αν πάθει κάτι, της κόλλησα για πλάκα ένα αυτοκόλλητο ''cobra kai'' (δημοφιλής σειρά στο Neflix, sequel του karate kid για όσους τυχόν ζούσαν σε σπηλιά τα τελευταία 2 χρόνια και δεν την έχουν ακουστά).

Ο φίλος μου (αυτός με έπεισε να δω την συγκεκριμένη σειρά) που παίζουμε μαζί στην μπάντα με ρώτησε αν έχω κι άλλο τέτοιο αυτοκόλλητο, και δυστυχώς δεν είχα αλλά του έδωσα ένα άλλο που έχει να κάνει με την συγκεκριμενη τηλεοπτική σειρά.

Το κόλλησε και αυτός σε ένα από τα μπάσα του (στο φθηνότερο που έχει, που δεν τον ένοιαζε καν).

Πάντως αυτοκόλλητο σε μεγαλύτερης ''αξίας'' όργανα δεν νομίζω να έβαζε ποτέ ούτε αυτός ούτε εγώ. 

image.jpeg

έχω μόνο στην πιό ακριβή και παλιά μου κιθάρα.

Κάποιες εποχές είχαμε μόνο μια κιθάρα και δεν μας ένοιαζε.

Μετά γίναμε μυγάγγιχτοι

Προσωπικά είμαι στο όχι, αλλά ότι κάνει κέφι στον καθένα.

Σίγουρα δεν θα μου άρεσε να δω καμία "εξτραβαγκάνζα" πάνω σε κάποιο vintage κούτσουρο, αλλά όταν είναι κάτι που έχει μια αισθητική- όπως πχ του leon7pap- its fine by me. Γενικά να είναι κάτι, ας πούμε διακριτικό.

Σίγουρα δεν θα μου άρεσε να δω κολλημένα πάνω στο όργανο την "Άρτα και τα Γιάννενα"- εκτός βέβαια και να το κούτσουρο είναι ιδιοκτησίας... πανκς καλλιτέχνη ?  

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back