- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,813
κατά κανόνα όλοι οι ενισχυτές κιθάρας είναι ανοιχτής μπάφλας.Ιβανόης είπε:Παιδιά εγώ απο ενισχυτές κιθάρας δε γνωρίζω,απο ηχεία όμως κάτι πλακώνω.Γιατί άραγε επέλεξαν σχεδιασμό ανοικτής μπάφλας για το μεγάφωνο;Απο μόνη της αυτή η υλοποίηση είναι ιδιέταιρη και καθιστά τον ήχο σημαντικά εξαρτώμενο απο τη θέση τοποθέτησης του ενισχυτή.Σπύρο,πολύ ενδιαφέρον θα είχε να τον δοκιμάσεις σε κάποια γωνία.
Με το ένα ή με τα δύο μεγάφωνα;Holystone είπε:Ο συν-κιθαριστας μας, πηρε τον Katana 100 (σορυ, οχι τον 50). Λοιπον....:
Κατα τα δικα μου γουστα, θελει ρυθμιση στα πριμα γενικοτερα για να μη ξυνουν.Παίδες ανασταίνω λίγο το θέμα διότι με ενδιαφέρει η γνώμη σας για το κατάνα. Βλέπω πολλά βίντεο και σε όλα τον εκθειάζουν αλλά τέτοιες αντιδράσεις απο ytbers έχω βαρεθεί να βλέπω. Για high gain lead πως είναι; Λασπώνει? Δε με ενδιαφέρει τόσο η ένταση διότι δε παίζω εκτός σπιτιού αλλά με ενδιαφέρει πολύ να μη βγάζει ψηφιακούρα ο ήχος.
θενκς Σπύρο. Ναι το ξαναείδα το βίντεο. Δε μπορώ να πω ότι ειναι εύκολο να κρίνω για τα βρόμικα. Εσυ πως το άκουσες; Αμα κόψεις volume καθαρίζει; Σε σόλο με high gain πως το κρίνεις;Κατα τα δικα μου γουστα, θελει ρυθμιση στα πριμα γενικοτερα για να μη ξυνουν.
Ενιοτε δεν φτανει μονο το high ρυθμιστηρι που εχει στο πανελ και μπαινω και στα EQ εφφε για να το φερω εκι ακριβως που θελω.
Πηγαινε στο 4.30 του βιντεο που βαζω το βρωμικο καναλι. Εχε υποψη σου βεβαια οτι παιζω με single coils
Αυτό το περίμενα. Όπου τον έχω ακοήσει, τα καθαρά βγαίνουν ωραία. Φαντάζομαι ειναι και η ευκολία να βάλεις λίγα εφέ (λίγο chorus, delay κλπ) και να τα κάνεις σουπερ. Αλλά τα high gain ειναι το "πρόβλημά" μου. Εκεί χάνουν τα περισσότερα ψηφιακά/modelling. Λασπώνει.Σε χαμηλη ενταση, που το εχω δοκιμασει λιγο, δεν μου αρεσε πολυ ο preset brown ηχος. Αρκετα καλος μεν, δεν ειναι τοσο οργανικος και ζεστος οσο με τους μικρους λαμπατους που παιζω σπιτι. Βεβαια, σε μεγαλες εντασεις θεωρω οτι θα μου αρεσει περισσοτερο.
Το καθαρο καναλι ειναι εξαιρετικο σε ολες τις εντασεις.
Η αποψη μου ειναι οτι οποιος ξερει να κανει tweeking, μπορει να βγαλει τον ηχο που θελει, καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλον ενισχυτη αυτης της κατηγοριας.Αυτό το περίμενα. Όπου τον έχω ακοήσει, τα καθαρά βγαίνουν ωραία. Φαντάζομαι ειναι και η ευκολία να βάλεις λίγα εφέ (λίγο chorus, delay κλπ) και να τα κάνεις σουπερ. Αλλά τα high gain ειναι το "πρόβλημά" μου. Εκεί χάνουν τα περισσότερα ψηφιακά/modelling. Λασπώνει.
η απλά να σταματήσουμε την άνοδο του δολαρίου, είμαστε λίγοι αλλά ΜΠΟΡΟΎΜΕ ! :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:Μαλλον πρεπει να σταματησουμε να γραφουμε καλα λογια.
Γενικότερα ανέβηκαν όλα τα Roland/Boss προϊόντα από τον προηγούμενο μήνα.Αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι ξαφνικα η τιμη εφτασε απο 200 στα 230.
Μαλλον πρεπει να σταματησουμε να γραφουμε καλα λογια.