- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα.... Είμαι στο στάδιο κατα το οποίο χτίζω ενα pedalboard. Το θέμα μου είναι ότι τα όλα dist πετάλια που εχω δοκιμάσει κατα καιρούς ( vox satchurator, ctc black magic, jam rattler ) απο ενισχυτή σε ενισχυτή παρουσιάζουν μια διαφοροποίηση....θα μου πείτε ότι είναι λογικό και το ξέρω εκτός του satchurator που είχε φρικαλέα μεταβολή..... Όμως η κατάσταση αυτή δεν με βολεύει γιατί μ χει τύχει κατά καιρούς σε live να έχει απο fender twin reverb μέχρι και randall, orange, marshall.... Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια ακόμα με την μπάντα μ να χω δικό μου ενισχυτή τέτοιου μεγέθους ή να μπορώ πάντα να ζητήσω στα live συγκεκρημένο.... Οπότε αναζητώ λύση...
Μια ενδεχόμενη εκδοχή είναι τα stomphead της taurus διότι είναι φορητά και ουσιαστικά προκειται για ενισχυτη με μια λάμπα για προενίσχυση.... Έχει δοκιμάσει κανείς ποτέ κάποιο?????
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση????
Το μπατζετ μ ανερχεται στα 400 ευρώ...
Μια ενδεχόμενη εκδοχή είναι τα stomphead της taurus διότι είναι φορητά και ουσιαστικά προκειται για ενισχυτη με μια λάμπα για προενίσχυση.... Έχει δοκιμάσει κανείς ποτέ κάποιο?????
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση????
Το μπατζετ μ ανερχεται στα 400 ευρώ...