Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Guest
Δεν έχω ιδέα. Θα σου πω όμως το εξής: οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δυνητικά θα ανακάλυπτες αν είναι φημολογία ή πραγματικότητα είναι τόσο ακραίες που α) είναι απίθανο αν θα τις συναντήσεις ποτέ και β) το υπόλοιπο σύστημα θα καταπονείται επίσης πολύ σοβαρά' date=' οπότε όταν γίνει το μπαμ δεν θα υπάρχει απλός τρόπος να ξέρεις τι ακριβώς σε πρόδωσε. Για εμένα, το ζήτημα είναι εντελώς θεωρητικό.Το θέμα eye είναι: Είναι φημολογία ή πραγματικότητα;
Γίνεται διότι κατά την Motu, οι δύο κάρτες είναι απολύτως ισοδύναμες. Είναι πολύ-πολύ προσεκτική στο να μην αφήσει κανέναν υπαινιγμό για οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ τους, σε πείσμα της (έγκυρης ή άκυρης) φημολογίας για την οποία μιλάμε.Καθώς κι εγώ είχα την εντύπωση ότι είχαν παρόμοια τιμή και είχα αναρωτηθεί πως γίνεται αυτό;
Ε.. ναι ρε τρελέ... σάμπως υπάρχει και καμία άλλη; Γι' αυτό λέω ότι το ζήτημα είναι θεωρητικό. Πρώτα βρίσκουμε την κάρτα που μας κάνει (με βάση τους drivers, τη συχνότητα δειγματοληψίας, την ποιότητα των κονβέρτορων κλπ και ΜΕΤΑ ασχολούμαστε (Α και μιλάς για την motu 828 έτσι;