Για παράδειγμα μίλαγα με 1 και μου έλεγε ότι σε απαιτητικά προτζεκτ (πολλά κανάλια' date=' υψηλή δειγματοληψία) με μια Usb κάρτα είχε ψιλοκολλήματα και όταν πήρε firewire, το σύστημά του ανέπνευσε παραπάνω, δίνοντάς του επιπλέον περιθώρια. Τώρα δεν αναλαμβάνω και την πλήρη ευθύνη αυτού, καθώς έτσι μου είπε, δεν το είδα με τα μάτια μου![/quote']
Ωωωωωωωωωωωωωωωπα....!!!
Κάτσε μισό λεπτό να συννενοηθούμε και να μας καταλάβει και το κοινό.
Αυτό που σου είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει αξία σε ΜΙΑ μόνο περίπτωση: να χρησιμοποιούσε την ίδια κάρτα σε firewire και σε usb2 και (όπως λέμε τόση ώρα) υπάρχει μόνο μία κάρτα που κυκλοφορεί και στις δύο εκδόσεις.
Αν αυτός είχει μία κάρτα σε usb2 και την άλλαξε με μία άλλη (εντελώς διαφορετική) κάρτα firewire, τότε οι διαφορές που παρατήρησε δεν οφείλονται απαραιτήτως στη διαφορά συνδεσμολογίας, αλλά μπορεί κάλλιστα να οφείλονται σε καλύτερους drivers και ένας θεός ξέρει τι άλλο.
Οπότε, αν αυτός είχε ΚΑΙ έχει την 828 (με άλλη συνδεσμολογία) τότε αυτά που λέει ισχύουν (παραβλέπω επίτηδες την απίστευτη σύμπτωση να φτάσει την πρώτη συνδεσμολογία στα όριά της και μάλιστα σε τέτοιο άκρο ώστε να παρατηρήσει ΑΜΕΣΩΣ τη διαφορά με τη δεύτερη συνδεσμολογία).
Αν όμως δεν είχε ΚΑΙ έχει την ίδια κάρτα, τότε πες του ότι κάνει λάθος στις εκτιμήσεις του και δεν θα λάβουμε υπόψιν την μαρτυρία του όταν συνεδριάσουν οι ένορκοι.