@Dixie , εάν δεν θες λάμπα οπωσδήποτε, ένας Katana 50-άρης στα 300 ευρώ είναι ταμάμ επιλογή για αυτό που θες και σου μένουν και ρέστα.
Εάν θες λάμπα, σε αυτή την κατηγορία τιμής θα κοίταζα μάλλον Marshall, είτε αυτόν που προτάθηκε πιο πάνω, είτε τον Οrigin 20C Combo.
Αλλά δεν θα αγόραζα λάμπα (προσωπική άποψη) σε αυτά τα λεφτά. Θα αγόραζα λαμπάτο ενισχυτή, να μου μείνει μια ζωή, εάν είχα ένα χιλιάρικο να διαθέσω. Και εάν είχα βεβαίως τον χώρο (και τον χρόνο) να τον "ανοίγω" και να τον χαίρομαι πότε-πότε. Αλλιώς, ποιό το νόημα...? Η τελευταία παράγραφος είναι μόνο προσωπική άποψη.
Αφού υπάρχει τέτοιο ιστορικό με τον "καλό" σου ενισχυτή φίλε @Dixie, και ειδικά αφού το ταμείο έχει αποθεματικό, ενώνω κι εγώ τη φωνή μου με όσους προτείνουν να ξεφορτωθείς τον Laney.
Έριξα μια γρήγορη ματιά στις αγγελίες μας με αφορμή το thread και εντόπισα πολλούς αληθινούς ενισχυτές στο φάσμα €500 - €700.
Δεν αμφιβάλλω για την αξία των solid-state μηχανημάτων που προτάθηκαν, δεν παραβλέπω ότι ακόμα κι έτσι μπορεί να πρέπει να ψαχτείς σοβαρά με τα ηλεκτρικά του σπιτιού, αλλά... πραγματικά υπάρχουν περιπτώσεις που φωνάζουν. Μην ταλαιπωρείσαι άλλο.
Και γω τι επιλογή την έκανα έχοντας στο νού μου τους γείτονες.
Μετά το 5 στο volume δέν εχει αριθμούς,αλλά γράμματα που σχηματίζουν λέξεις. Ρε είναι το επομενο,δέν αμέσως μετά, πάνε το επομενο,νά ενα πρίν το τέλος,γαμ$&ούνε το τελευταίο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.