- Πόντοι
- 398
Αυτό όντως κατάντησε κουραστικό, η απαιτούμενη στιγμή που ο τραγουδιστής θα πει μια μακρόσυρτη πολύ ψηλή νότα για ώρα, με την κάμερα να κάνει ζουμ άουτ από πρώτο πλάνο.
Τα περιμένει μιά θέση σε σούπερ μάρκετ η εστίαση,ακόμη και αν διαθέτουν ειδικές ικανότητες η 15 πτυχία,με τρείς και εξήντα,σε μια κοινωνία που είναι ικανή να τα κάνει να πάθουν ανακοπή για να πιεί πιο γρήγορα τον καφέ της η να πάρει 10 φέτες τυρί,άν δέν τα πατήσει στον δρόμο καθώς πηγαίνουν για δουλειά,το οποίο αποτελεί ένδειξη οτί βρίσκονται στον ενάρετο δρόμο.προσέξτε τα παιδάκια σας μην τα αφήνεται να βλέπουν τέτοιες αηδιες .ειναι προτυπα προς αποφυγή...
...συνήθως Κώστα λέμε οτί έχουμε πληροφορίες απο ΜΕΣΑ,όχι απέξω.Ενδέχεται να το πάρει και το Ισραήλ εκτός της Γαλλίας και των άλλων. Έχω πληροφορίες από έξω.
Αν και ανήκω στο αντίπαλο στρατόπεδο,να ξέρεις οτί έχεις την απόλυτη συμπαράσταση μου.Λες και εγώ την βάζω να βλέπει Παναθηναϊκό. Το βασανιστήριο του Αταμαν το περνάω μόνος μου, σαν άντρας…
Μα αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού!Γενικα καμια αφαιρεση απο τους περισσοτερους, 100 αλλαγες ρυθμου, 10 διαφορετικα στυλ στο ιδιο κομματι, βαλε αυτο και βαλε εκεινο, και ανεβα τεσσερις οκταβες ψηλα τη φωνη, τωρα ποπ ειναι αυτο ή ασκησεις ορθοφωνιας;
Και αυτό έχει μέσα εναλλαγές.Για αυτο κερδισε η βουλγαρια, μπαμπαραγκα, μπιτακι, και μια κοπελα να τα λεει
Ωραίες ήταν,αλλά 2026 έχουμε,δέν αρπάζουν έτσι εύκολα παιδάκια πλέον,θα τα βρούμε απο τις κάμερες,τα smartwatch η από τα κινητά.- Πολλά κότσια που οι πανέμορφες Κροάτισσες εμφανίστηκαν με παγανιστικό κομμάτι και πλήρως ντυμένες.
Και σε σχολικό διαγωνισμό στην Νορβηγία θα πάτωναν,πόσο μάλλον σε διεθνή διαγωνισμό.- Πολλά κότσια οι Σέρβοι που πήγαν με (σχεδόν) black metal κομμάτι. Πάτωσαν ως αναμένετο.
Ακριβώς.- Το τραγούδι της Βουλγαρίας που βγήκε πρώτο και με πολύ μεγάλη διαφορά, ήταν η επιτομή της ετοιματζίδικης χαζομάρας-σούπας. Σέξι η κοπέλα αλλά απολύτως τίποτα άλλο.