Ποια είναι η γνώμη σας για το επίπεδο της Eurovision φέτος;

Αν τα ρίξει μπροστά στην DARA θα φέρει ντόρτια και θα ακουστεί το γνωστό άσμα.
Μπράβο στον Δημήτρη Κοντόπουλο,την Βικτώρια Χαλκίτη και όλους τους συνεργάτες τους!
Bangaranga!;)

Ενδέχεται να το πάρει και το Ισραήλ εκτός της Γαλλίας και των άλλων. Έχω πληροφορίες από έξω.

Ο ΑΚΥΛΑΣ μάλλον έχει τον ρόλο του ΛΑΓΟΥ στην επικείμενη ψηφοφορία.😃👺🔥🔥

Ο ΑΚΥΛΑΣ μάλλον έχει τον ρόλο του ΛΑΓΟΥ στην επικείμενη ψηφοφορία.😃👺🔥🔥
Εξήγησε σε παρακαλώ το ρόλο του ΛΑΓΟΥ δεν είμαστε όλοι άνθρωποι του ιπποδρόμου και του τζόγου...

Εξήγησε σε παρακαλώ το ρόλο του ΛΑΓΟΥ δεν είμαστε όλοι άνθρωποι του ιπποδρόμου και του τζόγου...
Δεν μπορώ να αναλύσω. Είμαι έξω σε διακοπές και δεν πρόκειται και να παρακολουθήσω τελικά. Όταν γυρίσω θα τα πούμε. Καλή επιτυχία πάντως. Σαν καλοί πατριώτες που είμαστε, στηρίζουμε όλοι Ελλάδα. Καλή επιτυχία ΛΑΓΕ εεεε ΑΚΥΛΑ 😃

Το να αφιερώνω 3 βράδια του Μαΐου κάθε χρόνο, για να «χαζεύουμε Eurovision παρεούλα» και «να σχολιάζουμε», το θεωρώ από τις μεγαλύτερες παραχωρήσεις που κάνω σαν παντρεμένος. Βασανιστήριο.

Λες και εγώ την βάζω να βλέπει Παναθηναϊκό. Το βασανιστήριο του Αταμαν το περνάω μόνος μου, σαν άντρας…

:p :ROFLMAO:

Το να αφιερώνω 3 βράδια του Μαΐου κάθε χρόνο, για να «χαζεύουμε Eurovision παρεούλα» και «να σχολιάζουμε», το θεωρώ από τις μεγαλύτερες παραχωρήσεις που κάνω σαν παντρεμένος. Βασανιστήριο.
Αυτό κάνω κι εγώ.

12 πόντοι από μενα στον κιθαρίστα της Αυστρίας που τα έδωσε όλα στην πασαρέλα.
Πραγματικά με εξέπληξε ειδικά αφού το τραγούδι δεν είχε καθόλου ηλεκτρική αλλά πολλά σύνθια 😂

Για όσους διαμαρτύρονται για τα τραγούδια του διαγωνισμό μπορούν να επικεντρωθούν στα χορευτικά Κύπρου, Ισραηλ, Ιταλιας κλπ 😍

12 πόντοι από μενα στον κιθαρίστα της Αυστρίας που τα έδωσε όλα στην πασαρέλα.
Πραγματικά με εξέπληξε ειδικά αφού το τραγούδι δεν είχε καθόλου ηλεκτρική αλλά πολλά σύνθια 😂

XAXAXOYXA! Τελικά η σαχλαμάρα didn't took Europe by storm! Υπάρχει ελπίδα, η ήτα αυτής της σαχλαμάρας είναι νίκη για τη μουσική! ΧΑΧΑΧΟΥΧΑ!

Από νταμπαντούμπα τραγούδια. μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Βουλγαρία.
Θα πάει ψηλά με διαφορά.... στήθους.
Τελικα μπάγκα-ράγκα,μπάγκα-ράγκα στην γιουροβιζιονική γλώσσα σημαίνει πάνω-κάτω,πάνω-κάτω 😂

Από νταμπαντούμπα τραγούδια. μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Βουλγαρία.
Θα πάει ψηλά με διαφορά.... στήθους.
Με τα προσόντα της, όχι δεν ψήφισαν οι διψασμένοι λιγούρηδες της Ευρώπης.

FB-IMG-1778974820088.jpg

Εχω να πω το εξης: Αυτη η γελοιοτητα, να βαζουν μεσα στα χαζοποπ κομματια περασματα απο την οπερα της πενταρας :ROFLMAO: πως λεμε διαλειμμα για διαφημισεις; Διαλειμμα για οπερετα της συμφορας, και διαφορα αλλα πασαλειματα,και το δικο μας ειχε πασαλειματα, πες μου μαμα και μακακιες, χωρια που ο αλλος ο εθνικος χορογραφος το εθαψε το κεφτεδακι, την αρτα και τα γιαννενα, μονο ελικοπτερο με το σβατζενεγκερ να θεριζει δεν εβαλε.

Γενικα καμια αφαιρεση απο τους περισσοτερους, 100 αλλαγες ρυθμου, 10 διαφορετικα στυλ στο ιδιο κομματι, βαλε αυτο και βαλε εκεινο, και ανεβα τεσσερις οκταβες ψηλα τη φωνη, τωρα ποπ ειναι αυτο ή ασκησεις ορθοφωνιας; Για αυτο κερδισε η βουλγαρια, μπαμπαραγκα, μπιτακι, και μια κοπελα να τα λεει, ουτε η βασιλισσα της νυχτας του Μουσταρντ, ουτε μαρμαρινααγαλματαχρυσααγαλματαχοντρημαμαπατινιαστησκηνηβιντεοπαιχνιδιαστηνοθονηλυρααποτοσωβρακοολατασβαζωολαταμαχαιρωνω σαν εικονα. Απλα ουσιαστικα απεριττα.

Μπραβο στη Βουλγαρια, και μπραβο στη γιουροβιζιον, με τοσο τσιρκολικι που εχει προωθησει εχει κανει το απλο να μοιαζει με οαση καλαισθησιας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back