- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,813
Θέλω να φτιάξω ένα νέο Pickguard με διάταξη HSH. Τους μαγνήτες (tonerider AC4 set, pure vintage middle) τους έχω ήδη στο συρτάρι. Πρέπει να προμηθευτώ pickguard, ποτενσιόμετρα, διακόπτη, πυκνωτές, καλώδιο και δεν ξερω εγώ τι άλλο. Γι' αυτό ανοιξα το θέμα.
-Συμφωνείτε με το wiring?
-Συμφωνείτε με τα παρακάτω λινκ από υλικά?
echowood.gr
echowood.gr
www.nakas.gr
echowood.gr
echowood.gr
-Κάτι άλλο χρειάζομαι?
-Συμφωνείτε με το wiring?
-Συμφωνείτε με τα παρακάτω λινκ από υλικά?
Πυκνωτής για κύκλωμα Ηλεκτρικής Κιθάρας 0.022μf Hosco CR-223
Πυκνωτής για κύκλωμα Ηλεκτρικής Κιθάρας 0.022μf, για Hambucker.Από Polyester Film, made in Japan.
echowood.gr
Ποτενσιόμετρο για Ηλεκτρική Κιθάρα A500K CTS-A500-S
Ποτενσιόμετρο A500K για Ηλεκτρική Κιθάρα με μήκος σπειρώματος 6,4mm.Μήκος κεφαλής διακόπτη: 7,5mm.Αναλυτικές διαστάσεις:Made in USA
echowood.gr
FENDER Πενταθέσιος Διακόπτης 5-way Switch για Stratocaster < Διακόπτες | Φίλιππος Νάκας
Για χρήση στις περισσότερες Stratocaster της Fender, κατασκευασμένες στην Αμερική.
Μονό Καλώδιο για κύκλωμα Ηλεκτρικής Κιθάρας Κίτρινο Hosco CBL-LWYE100 (ανά μέτρο)
Μονό Καλώδιο για κύκλωμα Ηλεκτρικής Κιθάρας, κίτρινο, made in Japan.Πωλείται ανά κομμάτι του ενός μέτρου (1 κομμάτι αντιστοιχεί σε 1 μέτρο), στην αναγραφόμενη τιμή.
echowood.gr
Stratocaster Pickguard DizzyTunes ST HSH WH-3 Λευκό
Pickguard για Stratocaster 3ply σε χρώμα λευκό. Χαρακτηριστικά:Τοποθέτηση: 11 τρύπεςΘέσεις για 2 Ηambucker και 1 Single ΜαγνήτηΑπό PVCΠάχος 2mm
echowood.gr
-Κάτι άλλο χρειάζομαι?