NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE 15

Εμείς θέλουμε το original, δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη με soft ρέπλικες.

VID_20240929_000803.mp4

NATIVE INSTRUMENTS POWA!!! 

KOMPLETE KONTROL POWA!!! 

H NI είναι ο PUTIN των VST ?

Τοσες χιλιάδες presets..... 

..... Και χάθηκε μέσα στον κόσμο του KOMPLETE. Ηταν τόσο μεγάλος, τόσο ποιοτικός και ανεξάντλητος με όλες οι μηχανές σύνθεσης και όλα τα φυσικά όργανα και τα effects μαζί, που τον ρούφηξε μέσα και δεν μπορούσε πια να βγει. Έχασε φίλους, συγγενείς και λογική, χάθηκε μέσα στη μουσική του KOMPLETE ????

Attachments

• VID_20240929_000803.mp4
    207.5 MB
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πραγματικά, όποιος έχει τη δύναμη της ΝΑΤΙVE INSTRUMENTS με KOMPLETE SOFTWARE και KOMPLETE KONTROL και κατέχει, είναι ανίκητος. ?

Eδώμ, μια παρουσίαση από τον φίλο που ανησυχεί στηνα για το layout του kontakt με έναν clickbait τίτλο

Που το διορθώνει στα λόγια βέβαια κάπως αλλά δεν είναι έτσι γιατί δεν μπορείς να ανοίξεις όλα τα όργανα του komplete, μπορείς στο KONTAKT που μοιάζει με το KOMPLETE πλέον και από την έκδοση 7 μάλιστα μπορείς να ανοίγεις τα libraries και τα EFFECTS με τους γνωστούς τρόπους και όχι τα άλλα VST intstrumens που δεν βασίζονται σε Kontakt Libraries.

Στην αρχή νόμιζα πως κάνανε κάτι άλλο στο KONTAKT λοιπόν, αλλά φυσικά δεν είναι έτσι.

Ένα screenshot από τα δικά μου που πoστάρω φαίνεται η διαφορά

kontakt and komplete.JPG

, τα VST based on άλλες μηχανές και όχι του KONTAKT μπορείς να τα διαχειριστείς από το KOMPLET KONTROL μαζί με τα libraries του KONTAKT. Και στο ΚΟΝΤΑΚΤ να κάνεις το πιο extensive edit του πιο ισχυρού sampler της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας absolute powa.?

Καλά τα clickbait αλλά να μην τα λέμε έτσι γιατί μπερδεύουμε τον λαό. ?

multi power Kontakt 8 :cool:
Χρήσιμα tips, προσωπικά επειδή το έχω δουλέψει πάρα πολύ τα ήξερα, ιδιαίτερα το routing σε individual tracks είναι μια εξαιρετική λειτουργία κατά την εγγραφή σε DAW, αν θυμάμαι καλά, ένα instance του KONTAKT δουλεύει είτε σε 64 out, ή σε 8out ή 16οut mode μέσα σε DAW, δηλαδή είναι 64 out ......-multipolytimbral :p

Για να καταλάβω λίγο...
  • το komplete kontrol είναι ένα "organizer" των vst της native instruments και μπορεί να τα ανοίγει και να τριγκάρει σε αυτά τις νότες.
  • Το kontakt είναι ένα sample player , και αυτό vst, το οποίο φορτώνεται με βιβλιοθήκες που συνεχώς εμπλουτίζονται.
  • Το kontakt μπορεί και αυτό να φορτωθεί στο kontrol
  • Αν θέλω θέλω πολλά vst της native intrumenrs να παίζουν στο ίδιο project, προφανώς δεν υποχρεώνομαι να τα φορτώνω στο kontrol , αλλά πατροπαράδωτα σε διαφορετικό midi καναλι.
Σωστά;

Για να καταλάβω λίγο...
  • το komplete kontrol είναι ένα "organizer" των vst της native instruments και μπορεί να τα ανοίγει και να τριγκάρει σε αυτά τις νότες.
  • Το kontakt είναι ένα sample player , και αυτό vst, το οποίο φορτώνεται με βιβλιοθήκες που συνεχώς εμπλουτίζονται.
  • Αν θέλω θέλω πολλά vst της native intrumenrs να παίζουν στο ίδιο project, προφανώς δεν υποχρεώνομαι να τα φορτώνω στο kontrol , αλλά πατροπαράδωτα σε διαφορετικό midi καναλι.
Σωστά;
Κατά τη δική μου ερμηνεία, τη δική μου αλήθεια :p

Ναι και όχι μόνο της Native Instruments.Μπορεί να ανοίξει KONTAKT libraries τρίτων κατασκευαστών αλλά και VST instruments και effects, οποιουδήποτε κατασκευαστή είναι στα γνωστά συμβατα virtual instrument formats, μπορεί να ανοίξει οτιδήποτε και να οργανώσει αλλά και να ελέγξει τα presets. Περιέχει δέ εργαλεία όπως ενδεικτικά arpeggiator, scalers, chord generators. Έχει μια αρχιτεκτονική controls που δίδεται είτε προκαθορισμένα από τα όργανα, είτε τη διαμορφώνει ο χρήστης και υπάρχει το συμβατο hardware controller της NΙ αλλά μπορεί να δουλέψει με οποιοδήποτε άλλο midi controller μετά από τις απαραίτητο midi mapping.

Ναι, ένα sampler ανοικτής αρχιτεκτονικής που έχει μια στάνταρ library που εμπλουτίζεται και πάρα πολλές της native instruments και τριτων κατασκευαστών. Ουσιαστικά είναι ένα music workstation/sampler, όχι μόνο ένα sampler.

Και το KONTAKT και οποιοδήποτε άλλο VST instrument και effect διαθέτεις με τη λογική που ανέφερα πιο πάνω
Δεν υποχρεώνεσαι να φορτώνεις το KONTROL, εννοείται. Μπορείς να τα ανοίγεις ξεχωριστά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back