Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Etude Mariyor by Yorgos Mourkousis

Από geodimitri, 05/13/19

Συγχαρητήρια Γιώργο, πολύ ωραία δουλειά!!!

2. In: Etude Mariyor by Yorgos Mourkousis

Από gmoukou, 05/13/19

@Αετός σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι πολύ που σου φάνηκε ενδιαφέρον.

Η φιλοσοφία μου ανέκαθεν ήταν οτι πρέπει να μελετάμε και να μαθαίνουμε απο το παρελθόν, να ζούμε το παρόν και να έχουμε το βλέμα μας στραμμένο στο μέλλον.
    Αν θέλουμε δηλαδή να εξελισσόμαστε προς το καλύτερο και όχι να οπισθοδρομούμε.

υγ: που πας και βρίσκεις αυτούς τους παιχταράδες ωρε; μας έχεις τρελάνει!!

3. In: Etude Mariyor by Yorgos Mourkousis

Από Αετός, 05/13/19

Αν και είμαι,<<παλαιάς κοπής>>κυρίως,το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

Όχι ότι δεν ακούω και κάτι τέτοια!

4. In: Etude Mariyor by Yorgos Mourkousis

Από gmoukou, 05/13/19

@pipityri Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
    Με το θέμα του κουρδίσματος (scordatura), πειραματίζομαι έτσι κι αλλιώς πολύ καιρό προσπαθώντας ελεγχόμενα να ξεβολέψω τον εαυτό μου απο την περπατημένη (κλίμακες, συγχορδίες κλπ). Φυσικά όχι οτι έχω κατακτήσει την περπατημένη και πάω για καινούρια...απλώς ερεθίζει το αυτί μου και το μυαλό μου περισσότερο. :classic_tongue:
    Πραγματικά ξεπετάγονται πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια με τα διαφορετικά κουρδίσματα, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
    Ελπίζω στο μέλλον να βρώ ένα δύο που θα με βολέψουν τόσο ώστε να τα υιοθετήσω.
    Στο συγκεκριμένο κομμάτι το κούρδισμα που επέλεξα ήταν αποτέλεσμα αφενός του αρμονικού δομικού υλικού που χρησιμοποιώ και αφετέρου για να μπορέσω να ελέγξω τους φυσικούς αρμονικούς και τα bi-tones της αρεσκείας μου.

5. In: Etude Mariyor by Yorgos Mourkousis

Από pipityri, 05/13/19

Συγχαρητήρια για τη διάκριση!  Καταπληκτικό το κομμάτι, όντως αναδεικνύεται στην δική σου εκδοχή. Ωραία γραφή, εμπνευσμένη χρήση των extended techniques. Μια απορία, γιατί το συγκεκριμένο κούρδισμα? Είναι κάτι με το οποίο πειραματίζεσαι καιρό ή το αποφάσισες για το συγκεκριμένο  έργο?

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...