Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Once upon a line - Music by Yorgos Mourkousis

Από dimsonic, 05/17/19

εγώ δεν έχω λόγια.

2. In: Once upon a line - Music by Yorgos Mourkousis

Από gmoukou, 05/17/19

@Nikos Aravanis @Αετός χαίρομαι που σας άρεσε!
    @npap δε παρεξηγώ σε καμία περίπτωση. ΓΙ'αυτό είμαι εδώ, για να το μοιραστώ μαζί σας και μέσα απο τα σχόλια να ανέβω κι άλλο.
    Η αλήθεια είναι οτι προκειμένου να έχει συνοχή το μουσικό κομμάτι ίσως μου ξέφυγαν διάφορα αλλά δε μπορώ να πω οτι κατέχω σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που θα κάνω αυτό τον "επαγγελματικό" συγχρονισμό.
    Μπορεί να έχει να κάνει με τα εργαλεία, μπορεί κάλλιστα (και πιο πιθανό) να έχει να κάνει και με την εμπειρία πάνω στα εργαλεία.

Όπως και να'χει, σε ευχαριστώ.

3. In: Once upon a line - Music by Yorgos Mourkousis

Από npap, 05/17/19

καλή προσπάθεια και πιστεύω ότι συνθετικά υποστήριξες επαρκώς το ύφος δίνοντας μεγάλος μέρος της απαιτούμενης υπεραξίας στην εικόνα μέσω της μουσικής σου... η αδυναμία που εμποδίζει στο όλον να χαρακτηριστεί (τουλάχιστον από μένα) πολύ καλό (η γιατί όχι και άριστο), είναι ότι δεν κατάφερες τον άριστο "συγχρονισμό" στις ρυθμικές ατάκες στη ροή των νοτών με τους συνεχείς "εικαστικούς τονισμούς", με αποτέλεσμα μια αίσθηση ρυθμικής δυσαρμονίας που του στερεί αυτό το "κάτι" που θα έκανε την υπερθετική διαφορά στην πρόκληση της συναισθηματικής προσοχής του θεατή, μέσω της ιδανικής "συνδυαστικής έντασης" που πάντα απορρέει από τον δημιουργικό συντονισμό εικόνας και ήχου...

μπράβο όμως έτσι κι αλλιώς γιατί ξέρω καλά την δυσκολία γι αυτό (πόσω  μάλλον για ένα κομμάτι με τόσο μεγάλη διάρκεια) και δεν στο επισημαίνω με κριτική αυστηρότητα...

4. In: Η ΕΚΔΡΟΜΗ (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΙΙΙ) ~ ΝΙΚΟΣ ΜΑΜΑΓΚΑΚΗΣ

Από Αετός, 05/16/19

Καθώς επίσης κι αυτό,από το ίδιο έργο.

5. In: Once upon a line - Music by Yorgos Mourkousis

Από Αετός, 05/16/19

Δεν κατέχω από animation.

Μου άρεσε πολύ το σημείο,μεταξύ 2:10-2:20.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...