Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Survivor – Eye Of The Tiger | The story behind the song | Top 2000 a gogo

Από Nestoras, 05/07/19

46 λεπτά πριν, dimsonic είπε

ides of March λες?

Ναι. 

2. In: Survivor – Eye Of The Tiger | The story behind the song | Top 2000 a gogo

Από dimsonic, 05/07/19

11 minutes ago, Nestoras said:

Έχω στη κατοχή μου 3 LP τους, που είναι μια χαρά. Μια πιο light εκδοχή των Chicago/Blood Sweat & Tears. Πέρασε από τα χέρια μου ένα LP χωρίς πνευστά με country προασανατολισμό που ήταν καλό μόνο για σερβίρισμα καφέδων (δίκην δίσκου) και εδόθη πάραυτα.

ides of March λες?

3. In: Survivor – Eye Of The Tiger | The story behind the song | Top 2000 a gogo

Από Nestoras, 05/07/19

Έχω στη κατοχή μου 3 LP τους, που είναι μια χαρά. Μια πιο light εκδοχή των Chicago/Blood Sweat & Tears. Πέρασε από τα χέρια μου ένα LP χωρίς πνευστά με country προασανατολισμό που ήταν καλό μόνο για σερβίρισμα καφέδων (δίκην δίσκου) και εδόθη πάραυτα.

4. In: Survivor – Eye Of The Tiger | The story behind the song | Top 2000 a gogo

Από dimsonic, 05/06/19

46 minutes ago, Nestoras said:

Είναι ο, των ... που είπε και το

και μετά μιλάμε για ποζάρισμα του κιθαρίστα των greta van fleet

5. In: Survivor – Eye Of The Tiger | The story behind the song | Top 2000 a gogo

Από Haris, 05/06/19

39 λεπτά πριν, Nestoras είπε

Είναι ο, των ... που είπε και το

Άκου να δεις... Και φυσικά αν κάποιος το ήξερε, δεν θα ήταν άλλος από τον Νέστορα.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...