Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Sultans of Swing (Dire Straits Cover) - Martin Miller & Josh Smith - Live in Studio

Από Spyros Delta, 06/05/19

Συμφων με jazz. Προσπαθησα, αλλα δεν με αφησε και αυτο το ταμπουρο.

2. In: Sultans of Swing (Dire Straits Cover) - Martin Miller & Josh Smith - Live in Studio

Από vagelism, 06/05/19

7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

Τα έχω παρακολουθήσει αυτά τα sessions και έχουν παίξει καταπληκτικά πράγματα. Η μπάντα είναι world class φυσικά και οι guest μουσικοί ένας κι ένας. Στο συγκεκριμένο είναι η πρώτη φορά που θεωρώ ότι δεν έπιασαν το σύνηθες επίπεδο. Βέβαια μιλάμε για εμβληματικό κομμάτι και πολύ ειδική περίπτωση μπάντας/κιθαρίστα/τραγουδιστή. Νομίζω πάντως ότι αυτά τα κομμάτια δεν διασκευάζονται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (αν μπορείς) είναι τα τα παίξεις note for note, οτιδήποτε άλλο είναι περιττό.

Hταν ακριβως αυτη η σκεψη μου.

Ο Κnopfler παραειναι χαρακτηριστικος σαν ρολο {φωνης κ κιθαρας} στο κομματι.

Ωστοσο τα παιδια εκαναν ενα εξαιρετικο κατ εμε..cover..που ζηλεψα.{οσοι απο εμας εχουμε τολμησει με μπαντες να το προσεγγισουμε..ξερουμε ποσο παλουκακι ειναι.}

Δεν προσπαθησαν να το παιξουν Note for note..αλλα να το κανουν δικο τους.

Προσωπικα δεν με χαλασε καθολου.

3. In: Sultans of Swing (Dire Straits Cover) - Martin Miller & Josh Smith - Live in Studio

Από Jazzjoker, 06/05/19

Τα έχω παρακολουθήσει αυτά τα sessions και έχουν παίξει καταπληκτικά πράγματα. Η μπάντα είναι world class φυσικά και οι guest μουσικοί ένας κι ένας. Στο συγκεκριμένο είναι η πρώτη φορά που θεωρώ ότι δεν έπιασαν το σύνηθες επίπεδο. Βέβαια μιλάμε για εμβληματικό κομμάτι και πολύ ειδική περίπτωση μπάντας/κιθαρίστα/τραγουδιστή. Νομίζω πάντως ότι αυτά τα κομμάτια δεν διασκευάζονται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (αν μπορείς) είναι τα τα παίξεις note for note, οτιδήποτε άλλο είναι περιττό.

4. In: The Adrian Belew Power Trio

Από Spyros Delta, 06/05/19

14 λεπτά πριν, Nestoras είπε

...Talking heads.

Ωραια μεν αλλα προβλεπομενα επαιξε. Οπως και σε Βowie. Session.

Λεμε για το κατι αλλο. Αυτο που χαρακτηριζει τον Belew. Τρελλα.

Zappa και King Crimson.

5. In: The Adrian Belew Power Trio

Από Nestoras, 06/05/19

1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε

Ωπα ρε φιλε γιατι το λες αυτο? Ναι ΟΚ επαιζε καλα, αλλα τα "προβλεπομενα".

Εγω τον εμαθα απο δικη του δουλεια κι επαθα κοκομπλοκο. (κατι σαν κι αυτα που ακουμε στο βιντεο).

Βεβαια στα 80's που τον εμαθα, αυτα ηταν εξωγηινα παιξιματα και ηχοι. Τωρα σχεδον αναμενομενα.

Ο Zappa και οι King Crimson ηταν φτιαγμενοι ειδικα για να παει να παιξει ο συγκεκριμενος κυριος.

...Talking heads.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...