Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Is the Jazz III the ultimate lead guitar pick?

Από Spyros Delta, 06/08/19

Τις δοκιμασα για λιγο καιρο και τις απερριψα.

Πολυ μικρες με αποτελεσμα να μη μπορω να τις "παιζω" ανετα στα δαχτυλα μου, για να αλλαζω τη χροια του ηχου κατα το δοκουν, κατι απαραιτητο για μενα.

Με λιγα λογια, μονο για forte και 32α στα 300bpm

2. In: Is the Jazz III the ultimate lead guitar pick?

Από Πνοή και Νύξη, 06/08/19

Νεvεr Liκεd Thεm Νεβερ got used to them

Τις θεωρώ tone suckers, attack killers και note-to-note definition destroyers( υπερβάλλω, αλλά γίνεται για λόγους κατανόησης). To εργονομικό δεν με πείθει (για το δικό μου παίξιμο). Aπό άποψη υλικών, όποιος έχει διάθεση να διαθέσει 35$ για μια Blue-Chip. Δεν ξέρω τι είδους υλικό χρησιμοποιεί αλλά είναι συγκριτικά superior με αντίστιχες jazzIII και διάφορες stubby. Επίσης, θεωρώ ότι τέτοιου επιπέδου ακαμψίας πένες, θέλουν 11's και πάνω, αν μιλάμε για ηλεκτρική, 13s και πάνω αν μιλάμε για ακουστική και flatpicking.

.73 Tortex  ή .88 delrin/celluloid. Toν τελευταίο καιρό δοκίμαζα και .96 delrin αλλά επιστρέφω στην .73.

3. In: Is the Jazz III the ultimate lead guitar pick?

Από cigaret13, 06/08/19

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Πώς παίζετε κιθάρα με αυτές τις γκουμουτσες δεν ξεΥρω ?

+1000

4. In: The REAL Way To Play The Blues - Tony Coleman Drum Lesson

Από Haris, 06/08/19

Θεός. Καθόμαστε και ψειρίζουμε τις διαφορές μεταξύ Texas, Chicago, rock, funk, half-time κ.λπ. shuffle.

Και πολύ καλά κάνουμε γιατί οι βάσεις χρειάζονται. Ατ δι εντ οφ δε ντέι όμως υπάρχει ένα shuffle.

Λέγεται feel-the-fucking-music shuffle.

5. In: Is the Jazz III the ultimate lead guitar pick?

Από Superfunk, 06/08/19

Πώς παίζετε κιθάρα με αυτές τις γκουμουτσες δεν ξεΥρω ?

Αν πάω να παίξω ρυθμική κιθάρα με αυτό το σκαρπελο θα φύγουν οι χορδές παραμαζωμα. ?

Ούτε για "lead'' με βολεύει γιατί είναι και πολύ μικρή και φεύγει από το χέρι αλλά σκοτώνει και το twang στις τυλιχτες λόγω βάρους.

Nylon Nyflex από Planet Waves η Dunlop Ultex 0.73 και κΣερο ψωμί για εμένα.

Αν δεν έχει flexibility η πένα απλά προσπερναω ,άντε να χρησιμοποιήσω tortex 0.88 αν θέλω κάτι βαρύτερο για heavy metal παίξιμο ???

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...