Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Sultans of Swing (Dire Straits Cover) - Martin Miller & Josh Smith - Live in Studio

Από dimsonic, 06/06/19

πολύ καλή και δροσερή εκτέλεση,

αν και το κομμάτι έχει υποστεί τόσο βάναυσο και ανηλεές airplay στην κ@λοχώρα μας όπου ο καθε περαστικός αυτοχρίεται "μουσικός παραγωγός" που το έχω κυριολεκτικά σιχαθεί.

το ίδιο ισχύει και για το "another brick pt II" και για αρκετά ακόμα, ένα θλιβερό γεγονός που δείχνει ότι η φήμη τελικά είναι μεγάλη κατάρα.

2. In: Sultans of Swing (Dire Straits Cover) - Martin Miller & Josh Smith - Live in Studio

Από Jazzjoker, 06/06/19

Και μια που λέμε για sultans να πω ότι με θεωρώ εξαιρετικά τυχερό που έχω δει τον Knopfler στα 2 μέτρα να το παίζει live (Λυκαβηττός 2008) χωρίς Dire Straits βέβαια αλλά με εφάμιλλη μπάντα. Επίσης άσχετο αλλά είναι το τελευταίο "μεγάλο" live που πήγα και δεν το μετανιώνω μια που οι συνήθεις κρετίνοι που θεωρούν ότι οφείλουν να πιουν 15 μπύρες έκαστος και μετά να δημιουργήσουν θέμα επειδή είναι "ροκ", ήταν και εκεί και χάλασαν το live για πολύ κόσμο.

3. In: Sultans of Swing (Dire Straits Cover) - Martin Miller & Josh Smith - Live in Studio

Από Πνοή και Νύξη, 06/06/19

8 ώρες πριν, Spyros Delta είπε

δεν με αφησε και αυτο το ταμπουρο

N' αγιάσει ο στόμας σου. Σαν μαχαιριά στην καρδιά κάθε που κοπανούσε...

Κι εγώ συμφωνώ με jazzjoker γενικά. Βασικά προσπάθησα να το δω σαν ένα ωραιότατο jam, και υπό αυτό το πρίσμα έχει όλα όσα χρειάζεται: σολίδια, impromptu φωνητικά και σεμινάρια οργανοπαιξίας μέσα σε μια rawk μπάντα. Κατά τ' άλλα δεν μου άρεσαν οι προσεγγίσεις από πλευράς παραγωγής (ήχος leslie στη ρυθμική, ήχος ταμπούρου, ήχος του lead κιθαρίστα-αν και αισθάνομαι λίγο γελοίος να κρίνω τον ήχο ενός τέτοιου παιχταρά...)

Thanx για το video. Ήταν ευκαιρία να θυμηθούμε αυτό:

4. In: Sultans of Swing (Dire Straits Cover) - Martin Miller & Josh Smith - Live in Studio

Από Nestoras, 06/06/19

Το μόνο που με χάλασε είναι η φωνή. 

Αλλά τι να κάνω, έχω συνηθίσει (και να παίζω σε) vocal fronted μπάντες, οπότε.

5. In: The Adrian Belew Power Trio

Από Nestoras, 06/06/19

8 ώρες πριν, Spyros Delta είπε

Ωραια μεν αλλα προβλεπομενα επαιξε. Οπως και σε Βowie. Session.

Λεμε για το κατι αλλο. Αυτο που χαρακτηριζει τον Belew. Τρελλα.

Zappa και King Crimson.

Δεν μπορώ να θυμηθώ το κομμάτι στο Sheik Yerbuti? που μιμείται τον Dylan. Πολύ γέλιο..

Επίσης γιατί να με πειράξει που έπαιξε προβλεπόμενα. Από τη στιημή που συμμετείχε και συνέβαλλε σ' ένα αριστούργημα ... 

Δεν το προτιμάς από "μεγάλο" παίξιμο και μέτριο μουσικό αποτέλεσμα;

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...