- Πόντοι
- 1,788
Τι κρύο;δε με λες, στο στούδιο κάνει κρύο ή το όλον εντάσσεται σε στυλιστική άποψη ή γενικά και εκεί είναι οι συνέπειες της απ ό χης?
Με ένα τζην πουκάμισο είμαι.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι κρύο;δε με λες, στο στούδιο κάνει κρύο ή το όλον εντάσσεται σε στυλιστική άποψη ή γενικά και εκεί είναι οι συνέπειες της απ ό χης?
Ζιβάγκο; Αλά … Είδατε δεν το γράφω να μην κάνω σαφείς πολιτικές αναφορές.εγω βλέπω πλεκτό μάλλινο ζιβάγκο
ε όχι να μας μπανάρουν για ένα κ@λοζιβάγκοΖιβάγκο; Αλά … Είδατε δεν το γράφω να μην κάνω σαφείς πολιτικές αναφορές.
Α! Μόλις είχε έρθει από έξω και της είπα, έλα να σε κάνω πλάνο με την κιθάρα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη φάτσα μου.εγω βλέπω πλεκτό μάλλινο ζιβάγκο
Δεν βαριέσαι, Χριστούγεννα είναι. Να κάνουν όλοι γιορτέςΠολυ ακριβη τη πηρες
βρε εσύ το φοράς....Α! Μόλις είχε έρθει από έξω και της είπα, έλα να σε κάνω πλάνο με την κιθάρα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη φάτσα μου.
Είναι ξύλο;Να κάνω τώρα την (αναμενόμενη δι εμέ) ερώτηση: Το σώμα τι ξύλο είναι;
Στο link που έβαλα είναι όλα τα specs mr Terry!Να κάνω τώρα την (αναμενόμενη δι εμέ) ερώτηση: Το σώμα τι ξύλο είναι;
Παράβλεψη εκ μέρους μου...Στο link που έβαλα είναι όλα τα specs mr Terry!
Είχε και μια τέτοια.Να σου πω... Η σειρά είχε και αυτή την χρωματικά ενδιαφέρουσα... θα σου πήγαινε.
Προβολή συνημμένου 41631
Δεν είχα σκοπό να κάνω video.Δεν με πολυνοιαζει τι και πώς είναι η κιθάρα, αλλά επιτέλους έχουμε επιστροφή των θρυλικών LK βίντεος (δε ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια...)!
Των οποίων είμαι ειλικρινά πολύ φάν, πέρα από το μουσικό κομμάτι τους