Αγιοβασιλιάτικο Noiz logo

mpamps

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938
Δύσκολα το λες "τεχνικό θέμα", αλλά είπα να το ανοίξω σε αυτό το section.

Δίαβαζα συνεπαρμένος το χθεσινοβραδινό status update του @cos_dr σχετικά με το αγιοβασιλιάτικο logο του Noiz και απόρησα. "Ποιό αγιοβασιλιάτικο logo;"

Όπως φαίνεται το εν λόγω logo είναι διαθέσιμο μόνο στο Light mode. Οι του Dark mode εις το πηγάδιν....

Screenshot 2023-12-12 at 09.27.19.png

Είπα μήπως έγινε για τεχνικούς λόγους, λόγω του dark background, αλλά το δοκίμασα και φαίνεται μια χαρά.

Screenshot 2023-12-12 at 09.29.59.png

Τι λέτε; Δεν το βάζουμε και στο Dark mode να μπούμε κι εμείς στο πνεύμα;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στο influencing μου post αναφέρεσαι προφανώς ?

εγώ βλέπω πως μπήκε και στο dark mode τώρα.

Αλλά προτιμώ το white mode.

Για εμένα το NOIZ πάει με white mode, στο white mode μου πάει και καλύτερα στο μάτι το λογότυπο της καρδιάς μας.

εγώ βλέπω πως μπήκε και στο dark mode τώρα.

Αλλά προτιμώ το white mode.

Για εμένα το NOIZ πάει με white mode, στο white mode μου πάει και καλύτερα στο μάτι το λογότυπο της καρδιάς μας.
φος_dr. 

Τα Χριστούγεννα είναι του Κυρίου. Αυτόν να βάλετε. 
Να βάλουν μια φάτνη στο Ο που να έχει μέσα κατσικάκια και μουσικούς ντυμένους μάγους με  όργανα στο χέρι και να δίνουν στο θείο βρέφος μια μπαγκέτα μαέστρου. Welcome to Noizlehem! 

Yeah! 

Χαχαχαχαχα ???

Σε dark mode πως μπαίνετε ωρέ κλεφτόπουλα? Εγώ αυτή την επιλογή τη βλέπω μόνο στη σελίδα των αγγελιών.?

Φέτος θα τα πούμε? 

Φέτος θα τα πούμε? 
Φυσικά... Να πάρει όμως πρώτα κάποιος ένα Montage (να το ακούσουμε επιτέλους δια ζώσης), να γράψει τη μουσική και να μας τα πείτε... 

Φυσικά... Να πάρει όμως πρώτα κάποιος ένα Montage (να το ακούσουμε επιτέλους δια ζώσης), να γράψει τη μουσική και να μας τα πείτε... 
Να παμε να τα πούμε και με τα λεφτά θσ πάρουμε ένα MONTAGE στον @Waterfall-K και σε εμένα το ΚΟNTROL 

Να παμε να τα πούμε και με τα λεφτά θσ πάρουμε ένα MONTAGE στον @Waterfall-K και σε εμένα το ΚΟNTROL 
Βαλε κ εμενα στη λιστα.

Θελω μια  90's 7χορδη τζαπαν Ιμπυ, ενα stage piano με καλο κλαβιε κ τον Στρατο πισω κ ενεργο.

Καταλάβατε τώρα γιατί θα κρατάω κανονάκι.Και δέν εννοώ το μουσικό όργανο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το μονταζ δεν έχει output. Χρειάζεται και λαπτοπ.

θα πάρετε αυτό που είναι και 88άρι και κουβαλιέται και με ένα βαρελάκι μπλουτουθ θα σαρώσετε

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back