- Πόντοι
- 2,148
για άλλη μια φορά άλλαξε χέρια.
Και πλέον έδιωξε το 50% των υπαλλήλων του....
Και πλέον έδιωξε το 50% των υπαλλήλων του....
@cos_dr Βγες από το προφίλ του Πάνου!Εντάξει, ο,τι γίνεται συνήθως. Κάποιος κάνει κάτι σωστά και του την πέφτουν όλοι όσοι κάνουν κάτι λάθος, διότι τους χαλάει την πιάτσα της αισχροκέρδειας.. Απλά, σε αυτή την περίπτωση, τους την έπεσαν μέσω "εκπροσώπου" διότι είναι άνανδροι και δειλοί και για να εξαλείψουν τη περίπτωση να "χρεωθούν" στο μέλλον, μόνο που ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Δεν αλλάζει όμως κάτι. Και έτσι, μια άλλοτε δίκαιη και λειτουργική πλατφόρμα, θα υποκύψει στην πίεση και θα γίνει εργαλείο στα χέρια των αήττητων καπιταλιστών που καταστρέφουν τη ζωή στον πλανήτη εδώ και πεντηκονταετίες. Bussiness as usual. (σιγά μην άφηναν τους καλλιτέχνες να βγάλουνε λεφτά..)
Θυμήθηκα τη σκηνή που τηλεφωνεί ο Αλεξανδράκης στο Νοσοκομείο "Αγία Αικατερίνη" και τον ακούμε να λέει: "Ναι, η Αγία Αικατερίνη;" (κάτι του απαντούν και συνεχίζει) "Η ίδια;".έρχεται ο καπιταλισμός
Μάλλον έχω μπει στο προφίλ ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που έχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ από την ΑΣΥΔΟΣΙΑ των ισχυρών
Εμένα αυτό που με νοιάζει με το bandcamp είναι οτι, ως τώρα τα λεφτά πήγαιναν στους μουσικούς και πλέον δεν πάνε στους μουσικούς
..και τώρα εγώ θυμήθηκα τον Ηλιόπουλο στον "Ατσίδα" που λέει "Τί είπες, μ'έψαχνε ο αδερφός σου; ..με βρήκε;"Θυμήθηκα τη σκηνή που τηλεφωνεί ο Αλεξανδράκης
κοίτα να δεις, αυτό θα συμβαίνει από τη στιγμή που κάποιος θα σε δει σαν όχημα να βγάλει εκείνος λεφτά καθισμένος στον καναπέ του.Εμένα αυτό που με νοιάζει με το bandcamp είναι οτι, ως τώρα τα λεφτά πήγαιναν στους μουσικούς και πλέον δεν πάνε στους μουσικούς. Δεν είμαι, ούτε χρειάζεται να είμαι κομμουνιστής για να έχω αίσθηση της δικαιοσύνης.. Πάνω που είπαν/είπαμε "να μια πλατφόρμα που δεν μας κλέβει εξόφθαλμα και βγάζουμε κανα φράγκο" έρχεται ο καπιταλισμός και σου λέει "αρκετά έφαγες με τη μουσική σου, τώρα θα τρώω εγώ με τη μουσική σου". Απλούστατο as always.
Ναι, ωραία, σωστό. Αλλά να το κάνει απο την αρχή.Ειναι πολυ σωστο και δικαιο λοιπον το συστημα να κραταει τη μεριδα του λεοντος για τον εαυτο του.
Οι δισκογραφικές δεν έδιναν ποτέ τους τα ποσοστά που έδινε ως τώρα το bandcamp.Οι δισκογραφικες προ του ιντερνετ τι ηταν δηλαδη, τιποτα φιλανθρωπικα σωματεια;
Ε... κάνανε και αυτοί ένα ανδραγάθημα, ελπίζοντας ότι τα χρήματα θα είναι αρκετά... ίσως πόνταραν ότι το project θα αγοραστεί στην πορεία από κάποιο μεγαλύτερο καπιταλιστή, ας πούμε τη Microsoft... πολλές start-up στο Διαδίκτυο φτιάχνονται έχοντας κάτι τέτοιο στο νου τους....δεν σκόπευαν να ξεγελάσουν κάποιον, απλά δεν τους βγαίνει το ζητούμενο (όλα αυτά βέβαια μπορούσα να τους τα έχω πει εγώ, αλλά δεν με ρώτησαν....Οι δισκογραφικές δεν έδιναν ποτέ τους τα ποσοστά που έδινε ως τώρα το bandcamp.
Η ιδέα πως μία αξιόλογη διαδικτυακή υπηρεσία μπορεί να προσφέρεται δωρεάν (μάλιστα, επ' αόριστον), είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι δεν έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα....
Πέραν αυτού, ιδέες σαν το Bandcamp δεν τις κατάλαβα ποτέ, για να είμαι ειλικρινής...