- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Εξ'ου και το ρεμπέτικο "Είδα τον Σκοτεινό Ιππότη, απάνω στον Τιτανικό, τον λέγανε οι άλλοι "πότη", μα το παιδί ήταν καλό".Το "Dark Knight" εννοώ ότι θα δω, τον "Τιτανικό" ούτε με σφαίρες
Εξ'ου και το ρεμπέτικο "Είδα τον Σκοτεινό Ιππότη, απάνω στον Τιτανικό, τον λέγανε οι άλλοι "πότη", μα το παιδί ήταν καλό".Το "Dark Knight" εννοώ ότι θα δω, τον "Τιτανικό" ούτε με σφαίρες
Δεν βρήκα τέτοιο ρεμπέτικο. Έψαξα στο AltaVista και δεν βλέπω τιποτα.Εξ'ου και το ρεμπέτικο "Είδα τον Σκοτεινό Ιππότη, απάνω στον Τιτανικό, τον λέγανε οι άλλοι "πότη", μα το παιδί ήταν καλό".
Μήπως φταίει το ότι ψάχνεις με μια search engine που εδώ και καμιά 10ριά χρόνια έχει κλείσει??Δεν βρήκα τέτοιο ρεμπέτικο. Έψαξα στο AltaVista και δεν βλέπω τιποτα.
πότε έκλεισε? Δεν είναι δυνατόν. Εδώ που είμαι δουλεύει κανονικά. Στρώνω τώρα τα νέα ηχεία με τραγούδια του Michael Jackson γιατί μου είπε ένας φίλος πως άμα τα στρώσεις με αυτά μετά θα ακούς σαν τον KOYIΝΣΙ ΤΖΟΟΥΝΣ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?Μήπως φταίει το ότι ψάχνεις με μια search engine που εδώ και καμιά 10ριά χρόνια έχει κλείσει??
Είναι πολύ ωραίο. Πραγματικά πρέπει να το δεις. Το εχω δει σε cinema, σε διάφορα home cinema, σε 3D κλπ και παρόλα τα χρόνια της είναι μνημειώδης ηχοτεχνολογικοσεναριοπαραγωγοερμηνευτικα ταινία. Πρέπει να τη δεις. Αυτή και το AVATAR. Ιδιαίτερα αν μπορείς σε projector καλο σε κσκο home cinema σκοτεινά, είναι απόλαυση. Καλύτερα και από το MONTAGE ?Το "Dark Knight" εννοώ ότι θα δω, τον "Τιτανικό" ούτε με σφαίρες.?
Πλάκα κάνεις... Ποιος έχει κάτσει να δει τον "Τιτανικό"; ?Εδώ δεν έχω δει ακόμα τον "Τιτανικό"
Ποιος έχει κάτσει να δει τον "Τιτανικό";
Έχεις δίκιο, έπρεπε να το αποσαφηνίσω: Πλάκα κάνεις... Ποιος από εμάς* έχει κάτσει να δει τον "Τιτανικό";Ε, το είδε ο μοντέρ και ίσως η ταξιθέτρια.... oh wait:
Βλέπεις το δέντρο έτσι και χάνεις το δασος. Πεινάμε?Έχεις δίκιο,
*Εμείς: που διαχρονικά δεν γουστάρουμε Ντι Κάπριο.
Εσύ επιτέλους να πας να φας...?Βλέπεις το δέντρο έτσι και χάνεις το δασος. Πεινάμε?
Δηλώνω ευθαρσώς ότι ουδέποτε δεν το έχω δει, σε αντίθεση με το Dark Knight το οποίο θεωρώ την καλύτερη ταινία Batman ever.
Λόγω Nolan που είμαι αρρωστακι ναι στο Inception. Το Departed δεν το έχω δει.Ελπιζω οτι εσεις που δε γουσταρετε διαχρονικα τον ΝτιΚοπρια ?να μην εχετε παραλειψει για τον ιδιο λογο τις υπερταινιαρες Inception και The Departed.
Λόγω Nolan που είμαι αρρωστακι ναι στο Inception. Το Departed δεν το έχω δει.
ουωωω, εκείνου που 'τανε μέισα στουόνειρο κι έψαχνε τη γυναίκατ, που τουχιε κρύιψ τα παιδιάτ, αλλά δε μπόρηγε να τάβρει γιατί έπρεπε να κλιέψ τόνειρα του πλούσhου για να βγει από το γιέν ουόνειρο νάμπει στάλλο, κι εκείνοι χαμένοι ε χχχαμένοι οι συνεργάτςτου ούλο χάννταν κιε περοβολιόντσαν, αμ θα το ξαναδώ εγώ τονσέπσιον χαμέενοι έ χχχαμένοι.Inception
ουωωω, εκείνου που 'τανε μέισα στουόνειρο κι έψαχνε τη γυναίκατ, που τουχιε κρύιψ τα παιδιάτ, αλλά δε μπόρηγε να τάβρει γιατί έπρεπε να κλιέψ τόνειρα του πλούσhου για να βγει από το γιέν ουόνειρο νάμπει στάλλο, κι εκείνοι χαμένοι ε χχχαμένοι οι συνεργάτςτου ούλο χάννταν κιε περοβολιόντσαν, αμ θα το ξαναδώ εγώ τονσέπσιον χαμέενοι έ χχχαμένοι.
Με την διόρθωση για τα ορθογραφικά;?Έλιωσα ... :classic_biggrin:
Καλύτερα να δω τον Τιτανικό να μου κοπεί η όρεξη. Για όσους δεν το έχουν δει να το δουν. Είναι πολύ συγκινητικο. . Ο τιτανικός βυθίζεται και ο Ντικαπριο πεθαίνει από το κρύο. Η Ροουζ ζει και στο τέλος οταν η ταινία πάει στην σύγχρονη εποχή πετάει κρυφά από το πλοίο που ήταν εκεί για να ερευνήσει το ναυάγιο και να το βρει, το πολύτιμο διαμάντι "η καρδιά του ωκεανού" στη θάλασσα, στο σημείο του ναυαγίου. Τελικά η γριά το είχε πάνω της. Δεν λέω αλλα για να μην σας κάνω spoil. Spoiler. Χαχαχαχαχαχα ?Εσύ επιτέλους να πας να φας...?
Καλύτερα να δω τον Τιτανικό να μου κοπεί η όρεξη. Για όσους δεν το έχουν δει να το δουν. Είναι πολύ συγκινητικο. . Ο τιτανικός βυθίζεται και ο Ντικαπριο πεθαίνει από το κρύο. Η Ροουζ ζει και στο τέλος οταν η ταινία πάει στην σύγχρονη εποχή πετάει κρυφά από το πλοίο που ήταν εκεί για να ερευνήσει το ναυάγιο και να το βρει, το πολύτιμο διαμάντι "η καρδιά του ωκεανού" στη θάλασσα, στο σημείο του ναυαγίου. Τελικά η γριά το είχε πάνω της. Δεν λέω αλλα για να μην σας κάνω spoil. Spoiler. Χαχαχαχαχαχα ?