- Πόντοι
- 1,058
Το FM9 είναι end game κατάσταση. Αν ψάχνεις έναν ήχο και δεν υπάρχει (δε μπορείς να τον φτιάξεις) εκεί μέσα, τότε πολύ απλά δεν υπάρχει.
Σταματα λεμε. Διαβασε το προηγουμενο ποστ10 αθλια κλιπάκια φτάνουν ή να συνεχίσω assούμε?
Μα... δεν ειναι για κιθαρα Γιωργη....Για την κιθάρα ειδικά, φυσικά και ΔΕΝ θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο, θα ήταν ύβρις. Εδώ δεν μπορώ να την κάνω καλά σκέτη, θα βάλουμε και κορδελάκια;
Έχω διετή εμπειρία με το Ultra, αρχαίο πλέον, αλλά για την τότε εποχή ήταν ίδια φάση. Άνοιγα να χαζέψω presets και έτρωγα ώρες.Οπως ειπε κ ο @BillTrantos ειναι end game για ηχογραφησεις οπως κ να το δεις
Για παιξιμο κ λαηβ κ αισθηση δε λεω τιποτα μιας κ δεν εχω hands on επαφη. Μονο κ μονο γι'αυτο, για κανενα αλλο λογο
Αν έχει μιξ νομπ σε κάθε μόντιουλ (μπλοκ, σίγουρα σε κάποιο σημείο μπορείς να εξαφανίσεις τελείως την κιθάρα.
Το FM9 είναι end game κατάσταση. Αν ψάχνεις έναν ήχο και δεν υπάρχει (δε μπορείς να τον φτιάξεις) εκεί μέσα, τότε πολύ απλά δεν υπάρχει.
Παύσαι, πριν καμε οργής μεστώσεις ταύτα άμα λέγων! Ρε φίλε βλέπεις κάνουμε μια προσπάθεια να το κάνουμε κρεμαστάρι, να μας φύγει από τη σκέψη. Σταμάτα να βρίσκεις χρήσεις!Ειναι για οτιδηποτε εχει βυσμα...
Παύσαι, πριν καμε οργής μεστώσεις ταύτα άμα λέγων!
Αρχαία ελληνικά, αλλά γαλλία, ό,τι πιάσει το χέρι.Τι γλώσσα είναι αυτή?
δε το θελω ν'αντιγραφω ηχους αλλων μαναμ. Αυτο ειναι μονο για "εκπαιδευτικους" σκοπους. Για να λυσω ολες τις απαιτησεις recording, production ακομα κ παιξιματος το θελω, με τον πλεον ενδεδειγμενο κ λογικο εν ετει 2023 τροπο το θελω?
@Freedom σε σενα δε λεω τιποτα. Μας εχεις κανει μεγαλες ζημιες
Παρόμοια κατάσταση κι εγώ. Πέρασαν αρκετοί λαμπάτοι από τα χέρια μου, στο σπίτι δεν είδα χαΐρι.@BillTrantos Εγω ημουν "παραδοσιακος" στα γουστα.
Οταν συνειδητοποιησα πως ο,τιδηποτε αλλο εκτος πρακτις αμπ δε μπορω να το παιξω σπιτι αρχισα να παιζω αναγκαστικα με vst. Οχι πως επαψα να γουσταρω ενισχυτες (αν κ πλεον θελω χρονο εξοικιωσης) αλλα για πρακτικοτητα. Αγοραζα ενισχυτες, γουσταρα κ ξενερωνα με την πραγματικοτητα σε μια εβδομαδα. Κ πουλαγα. Μετα απο λιγο το ιδιο λαθος με αλλο μηχανημα που μου γυαλιζε.
Στα βι εσ τι με χαλαει το latency κ οι επιλογες (εδω φταιει το συγκεκριμενο που χρησιμοποιω αλλα εχει αλλα συν). Δυο πραγματα που δεν υπαρχουν στο fm9 (κ γενικα σε hardware). Οποτε δε φοβαμαι πως δε θα μπορω την αισθηση