- Πόντοι
- 4,208
Γιατι ειναι β προσωπο και με κουοταρει
Μα εσύ εξέφρασες αυτή την άποψη.
Αν θέλει να αναφερθεί σε αυτήν ποιον θα κουοτάρει?
Γιατι ειναι β προσωπο και με κουοταρει
Η σιωπή δε σημαίνει αποδοχή.
Απλά δεν έχει ενδιαφέρον, για τους περισσότερους, ώστε να λάβουν θέση.
Εγω ειδα να ακούει τα εξ αμαξης ενα βατραχι και τα αλλα να κανουν μακρο-βουτιαDim, υπάρχει ένα ρητό που λέει "όταν μαλώνουν τα βουβάλια, τα βατράχια κρύβονται".
Εγω ειδα να ακούει τα εξ αμαξης ενα βατραχι και τα αλλα να κανουν μακρο-βουτια
Ναι ε;πηγα σουπερμαρκετ, μαγειρεψα μεσημεριανο,
Η θεωρία σου αυτή @dimsonic με άφηνε πάντα κάγκελο.
Πιστεύεις πως το να χρησιμοποιείς το όποιο σάιτ σαν προσωπικό σου ημερολόγιο, σε καθιστά αρθρογράφο που περιμένει ο κόσμος να διαβάσει; Νομίζεις πως θα σε πλήρωνε κάποιο έγκριτο, ειδικό έντυπο για να αρθρογραφείς;
Γιατί εδώ που τα λέμε δεν έμεινε εκεί.Γιατί το ποστ του Γιάννη θεωρείς ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε σένα, και όχι σε όλους που έχουν την ίδια άποψη/λογική για τις διαφημίσεις, και χρησιμοποιούν ad block?
Ποιος απ τους δυο είμαι?Άσε ρε.
Εδώ έγινε σκηνικό "ο Διγενής κι ο Χάροντας στα μαρμαρένια αλώνια" λέμε.
Πειτε μου τι δεν καταλαβαινω....
Έλα ντε?
Για την θεωρία σου (άποψη) μιλάει, γι' αυτό αναφέρεται σε σένα που την εξέφρασες.
Δεν σημαίνει αυτό ότι πάει αποκλειστικά σε σένα, αλλά σε όλους που την υιοθετούν.
Εγώ αυτό εισέπραξα.
Που ναι οι εποχές που ξενυχτουσαμε με το χέρι στην σκανδάλη....κάναμε καφέ στις 02:00, και περιμέναμε τον εχθρό.
Και τωρα τι θα γενουμε χωρις βαρβαρους.Εγώ το κάνω ακόμα.
Αλλά οι "βάρβαροι" πια δεν έρχονται ποτέ.
Ήθελα να ξερά ποιος νεκρανάστησε το θέμα καί μετά τις ανήλικες που σίτεψαν.. .. δόθηκε αφορμή να πικραθούμε ?
Αχα!Εγώ, αλλά,..........
....και με τί μέσα τότε...Και τωρα τι θα γενουμε χωρις βαρβαρους.
Οι ανθρωποι αυτοι ησαν μια καποια λυσις.
Μιας και αναφερθηκαν τα πετρινα χρονια, θυμαμαι εποχες που στο "Υπογειο" γινοταν ο κακος χαμος - ανοιγα να δω ειδοποιησεις και τα 3/4 ηταν απο threads στον πριβε χωρο της διαχειρισης. Και αν και ωρες ωρες μου λειπει εκεινη η αισθηση της συνεχους επιφυλακης και ενεργιτικης πλοηγησης (sic) του φορουμ, νομιζω οτι η καπως πιο αυτορυθμιζομενη κατασταση στην οποια εχουμε (νομιζω) επελθει ειναι αρκετα πιο υγιης.