3 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Τελικά, εσύ έχεις την κόπια της Ακρίτα;
Είσαι τόόόόόσο συλλέκτης;
Η μαγεια του @Superfunk φαινεται στο οτι ποσταρε το φορτηγο (αντι για παραδειγμα το περιβολι του τρελου).
Ετσι γινεται η τρολο-δουλεια η σωστη, με το σωστο ταημηνγκ κ το σωστο στεητμεντ. Κουντος ???
Superfunk, είσαι ο αδύναμος κρίκος!!Γιατί; Έγινε κάτι με τον Σαββόπουλο?
Έχει συλλογή υπογεγραμμένων άλμπουμ του η Ακρίτα;
Για πείτε.... γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
Σατανά... ?Έχει συλλογή υπογεγραμμένων άλμπουμ του η Ακρίτα;Τα πωλεί;
Για πείτε.... γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
Αλλαξε γραμμη στο μετρο (Θεσσαλονικης)Γιατί; Έγινε κάτι με τον Σαββόπουλο?
Ειχε. Δεν εχει πλεον απ'οτι λεει. Κ επειδη δηλωσε πως αν τα ειχε ακομη θα τα επεστρεφε το μονο που ασφαλες συμπερασμα που εβγαλα σημερα ειναι πως ακουει σπετσοφαι κ αυτηΈχει συλλογή υπογεγραμμένων άλμπουμ του η Ακρίτα;Τα πωλεί;
Μα στο σπετζοφαι μπορεις να κατεβάζεις άλμπουμ για να τα ακούς κι εκτός σύνδεσης , αχχαχ σατανάς σατανάςΤο Φορτηγό, είναι το μόνο που έχω στο VLC του κινητού από Σαββόπουλο, για να το ακούω στο μετρό που δεν πιάνουν τα δεδομένα (στην επιφάνεια της γης ακούω σπετζοφαι) και αυτό όντως άκουγα το πρωί...
Σατανά... ?
Μα στο σπετζοφαι μπορεις να κατεβάζεις άλμπουμ για να τα ακούς κι εκτός σύνδεσης , αχχαχ σατανάς σατανάς
Την γνωριζει ενας Τατσοπουλος κ το λυσανε το θεμα νομιζω (κι ομως ναι). Οποτε μη του λες τιποταΤι να τον ρωτήσω για την Ακρίτα όμως πείτε μου (α και ΠΟΙΑ είναι επίσης γιατί μπορεί να μην την γνωρίζει και δεν την γνωρίζω και εγώ)