- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Αστειεύεσαι; Θέλεις κατάλογο των μουσικών που χρησιμοποίησαν στη ζωή τους Moog; Η φήμη κερδήθηκε, δεν της χαρίστηκε. Αντιστοίχως, η φήμη της Behringer κτιζόταν για πολλά χρόνια πριν βγάλει το εν' λόγω synth.Ποιος είναι αυτός ο "στρατός μουσικών" και ποιες αυτές οι "δεκαετίες";
Ε, ναι, το ίδιο λέμε, ότι στο παράδειγμά σου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Mercedes είναι καλύτερη από το Skoda. Αλλά όχι, δεν είναι τόσο καλύτερο, μόνο ένας μη-έμπειρος αγοραστής θα περίμενε κάτι τέτοιο.Δεν είπα ότι το Mercedes και το Skoda είναι ίδια. Είπα ότι το Mercedes δεν είναι τόσο καλύτερο όσο θα περίμενε κανείς από τη διαφορά της τιμής τους
Νομίζω ότι δεν κατάλαβες το πνεύμα της απάντησής μου. Τα προϊόντα που αναφέρεις είναι ακριβότερα διότι είναι καλύτερα, λέω εγώ. Η επιπλέον οικονομολογική ανάλυση που έκανες - καίτοι ευπρόσδεκτη από εμέ - εμπεριέχει τον κίνδυνο να χάσει κάποιος θέαση του τι πραγματικά συμβαίνει και να πιστέψει πως υπάρχει κάποια άρρητη συνομωσία που ανεβάζει τις τιμές χωρίς κανένα λόγο. Έχουμε - ούτως ή άλλως - μία... ροπή (ας το πω έτσι) να πιστεύουμε τέτοια πράγματα, ως Έλληνες.