Τα νέα μου studios - By LK.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 25K
Ρίξε μια ματιά πόσο πουλάνε τους μικρούς ide (μέχρι 80GB) στο e-bay, και θα λες πάλι καλά που δεν τους έβαλα σε Τραπεζική θυρίδα. ?

πτου...και έχω χαρίσει-πετάξει καμιά δεκαριά (μη πω παραπάνω) 20-250gb, μόνο τον τελευταίο χρόνο...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πτου...και έχω χαρίσει-πετάξει καμιά δεκαριά (μη πω παραπάνω) 20-250gb, μόνο τον τελευταίο χρόνο...?
Εδώ δεν έστειλες κανέναν....

Δεν βλεπω το ασημι βαλιτσακι της Behringer.
Θα μπορούσε....

Αυτή η μπλε κιθάρα τι είναι?
Μια μικρη....που χα πάρει χωρις λόγο..πριν καμια 17 ετη

Ρίξε μια ματιά πόσο πουλάνε τους μικρούς ide (μέχρι 80GB) στο e-bay, και θα λες πάλι καλά που δεν τους έβαλα σε Τραπεζική θυρίδα.
Εριξα μια ματιά και δεν είναι για τραπεζική θυρίδα (ούτε και για μεταλλικό βαλιτσάκι)

Κρίμα γιατί έχω κάτι δεκάδες από δαύτους και προς στιγμή σκέφτησα ότι θα "κονομήσω"

Εάν ωστόσο γνωρίζεις κάποιον που τους αγοράζει σε τιμή που να δικαιολογεί θυρίδα στείλε pm

Εριξα μια ματιά και δεν είναι για τραπεζική θυρίδα (ούτε και για μεταλλικό βαλιτσάκι)

Κρίμα γιατί έχω κάτι δεκάδες από δαύτους και προς στιγμή σκέφτησα ότι θα "κονομήσω"

Εάν ωστόσο γνωρίζεις κάποιον που τους αγοράζει σε τιμή που να δικαιολογεί θυρίδα στείλε pm
Σε λογικη τιμή, στους αγοράζω εγω αν θες.

Σημερα ασχολήθηκα με τα τζιντζιλα μιντζιλα.

Untitled-1.jpg

νοικοκυρεμένα πράματα. Στα κουτάκια τους...
Αφού έχω κουτιά ......για τα κουτιά τους ?.

Τα βγάζουμε , παίζουμε και μετα μαζεύουμε τα παιχνίδια μας.

δυναμική μάνα....
Το ακριβώς αντίθετο.

Και η μάνα μου και ο πατέρας μου είχαν μια αναρχία στο σπίτι.

Κοιμόταν σε όποιο δωμάτιο ηθελαν, και γενικά κάνανε ό,τι να ναι.

Η αδερφή μου, θυμάμαι να την δέρνω σε ηλικία δημοτικού, γιατί μου χάλασε την "τακτοποιημένη" μου βιβλιοθήκη ......απο ζήλεια.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στην οικία έμεναν και ο παππους με τη γιαγιά μου....πράγμα που διεύρυνε το χάος της τάξης.

Όταν ύστερα από τόσα χρόνια ο πύργος (του παππού αρχικά)  έπεσε στα χέρια μου, και ως μοναδικός ένοικος πλέον βγάζω το αχτι μου........

Αναγνωρίζω ότι η ψύχωση μου με την τάξη - οργάνωση ξεπερνά την ψυχιατρική βιβλιογραφία.

Ωραία παιχνίδια φαίνονται.Τα έχεις τερματίσει;

Lara Croft δεν βλέπω όμως...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και η μάνα μου και ο πατέρας μου είχαν μια αναρχία στο σπίτι.

Με τη μαμά και το μπαμπά LK θα μπορούσα να ζήσω.

Αναγνωρίζω ότι η ψύχωση μου με την τάξη - οργάνωση ξεπερνά την ψυχιατρική βιβλιογραφία.

Με τον LK όχι.

Με τη μαμά και το μπαμπά LK θα μπορούσα να ζήσω.

Με τον LK όχι.
Κάτι μας είπες τώρα.

Γιατί νομίζεις ότι έμεινα γεροντοκόρος; ?

Α όλα κι όλα.

Μου τα χαλάς LK.

Η Τία Μαρία τι έγινε?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back