πως η τραπ "νίκησε" τις μουσικές βιομηχανίες

Κάτσε γιατί μας μπερδεβισ.

Αυτουνηνα ΠΑΣΟΚ δεν ινε;
Αλλα λένε. Πως ειχε πάει με τους άλλους εδω και μήνες και θα την κατέβαζαν. Και δεν το έλεγε για να μην ζητήσει ο Ανδρουλάκης την έδρα. Της ειχε βάλει χέρι?Ειχε πάει με τους αρίστους?. Θα έλεγε σοσιαλιστής ποτέ τέτοια για τους εργάτες??

Ξεμπροστιαστηκαν γι αυτό η νεολαία ακούει trap. Τους τα έχωσε και ο Light τις προάλλες. 

Εκει trap. Τα παιδιά μας να μην έχουν ανάγκη να προσκυνάνε τους δήθεν άριστους για νσ μην πεινάνε.??

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο, είδα τα τρία πρώτα λεπτά του βίντεο. Ο άνθρωπος είναι απόλυτα άσχετος, είναι εκπληκτικό το ότι κατάφερε να βγει από τη κολυμπήθρα στη βάπτισή του. Αναφέρεται στην τραπ (την ελληνική, αν κρίνω από τον πρόλογο) σα να είναι το hip-hop (εδώ προτείνω να δει κάποιος τη ταινία Straight Outta Compton, την είχε το Netflix τελευταία φορά που κοίταξα).
Γιατι ειδες τα 3 μονο?

Δεν μπορεις να εχεις αποψη ετσι.

Κατα τα αλλα μαλλον εισαι μειοψηφια

Γιατι ειδες τα 3 μονο?
Διότι, το συμπέρασμα του ότι "η τραπ νίκησε τις μεγάλες εταιρείες" δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι "μεγάλες εταιρείες" το 2022 και τι ακριβώς κάνουν. Δες και το λακωνικό ποστ του manosx.

Δεν μπορεις να εχεις αποψη ετσι.
Όπως λένε και οι Ξένοι, δε χρειάζεται να φας όλη τη κατσαρόλα με τη σούπα προκειμένου να ξέρεις τι γεύση έχει. Είδα και δεύτερο βίντεο, όπως έγραψα.

Κατα τα αλλα μαλλον εισαι μειοψηφια
Έχει ξαναγίνει, δεν το θεωρώ πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως.

Αν είσαι μειοψηφία σε ενα θέμα και έχεις δίκιο, τότε η πλειοψηφία φαντάζει ως τυραννία. 

Διότι, το συμπέρασμα του ότι "η τραπ νίκησε τις μεγάλες εταιρείες" δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι "μεγάλες εταιρείες" το 2022 και τι ακριβώς κάνουν. Δες και το λακωνικό ποστ του manosx.

Όπως λένε και οι Ξένοι, δε χρειάζεται να φας όλη τη κατσαρόλα με τη σούπα προκειμένου να ξέρεις τι γεύση έχει. Είδα και δεύτερο βίντεο, όπως έγραψα.

Έχει ξαναγίνει, δεν το θεωρώ πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως.
Δεν κατανοω το 1. Ουτε του manosx. Και δυστυχως το πληκτρολογιο και ο χρονος του καθενος σε κανει να νομιζεις οτι ο αλλος θα καταλαβει τι εχεις στο μυαλό σου με 2 γραμμες.

Αυτο με τη σουπα επισης ατοπο. Διοτι μεσα στη σουπα εχει και καρότο και κρεας και εσυ δοκιμάζεις μονο το ζουμι. Στα αλλα δεν εφτασες. Ουτε με ενδιαφερει αν ειδες ΑΛΛΟ βιντεο. Με ενδιαφερει να ειδες αυτο το βιντεο (ολο)

Με λιγα λογια μου τη δινει καποιοι να θεωρουν οτι καποιος Χ ειναι σκουπιδι κι οι ιδιοι επαιοντες απο τον καναπε τους. Ειτε ο πρωτος καποιος εισαι εσύ ειτε αλλος (χαριν της συζητησης γινεται αυτο) αλλα γενικως δεν με πειθεις. Σιγουρα δεν σε ενδιαφερει αυτο οπως και μενα δεν με ενδιαφερει οτι δεν σε ενδιαφέρει αλλα ετσι θελω να το γραψω.

Με λιγα λογια μου τη δινει καποιοι να θεωρουν οτι καποιος Χ ειναι σκουπιδι κι οι ιδιοι επαιοντες απο τον καναπε τους. Ειτε ο πρωτος καποιος εισαι εσύ ειτε αλλος (χαριν της συζητησης γινεται αυτο) αλλα γενικως δεν με πειθεις. Σιγουρα δεν σε ενδιαφερει αυτο οπως και μενα δεν με ενδιαφερει οτι δεν σε ενδιαφέρει αλλα ετσι θελω να το γραψω.
Σε έχει πιάσει το Πνεύμα των Χριστουγέννων βλέπω, θες να πεις την κακία σου... ε, πες την ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Εσύ δεν είσαι "επαϊων" του καναπέ σου; Επίσης, γιατί να σε πείσω; Με είδες εμένα παιδάκι μου να επιχειρώ να φτιάξω βίντεος και να με κάνουνε σπαμπσκράημπ, να βγάλω και κανά φράγκο ή να πάω μεθαύριο για βουλεΦτής; Είμαι ένας τύπος που συμμετέχει ΑΝΩΝΥΜΑ σε ένα φόρουμ, και όταν έχω χρόνο και διάθεση παραθέτω την άποψή μου. Μπορείς να μην τη διαβάζεις, θα σε βοηθήσει ψυχολογικά και θα πιστεύεις συνέχεια ότι έχεις δίκηο. Ωραία δεν θα είναι;

Σε έχει πιάσει το Πνεύμα των Χριστουγέννων βλέπω, θες να πεις την κακία σου... ε, πες την ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Εσύ δεν είσαι "επαϊων" του καναπέ σου; Επίσης, γιατί να σε πείσω; Με είδες εμένα παιδάκι μου να επιχειρώ να φτιάξω βίντεος και να με κάνουνε σπαμπσκράημπ, να βγάλω και κανά φράγκο ή να πάω μεθαύριο για βουλεΦτής; Είμαι ένας τύπος που συμμετέχει ΑΝΩΝΥΜΑ σε ένα φόρουμ, και όταν έχω χρόνο και διάθεση παραθέτω την άποψή μου. Μπορείς να μην τη διαβάζεις, θα σε βοηθήσει ψυχολογικά και θα πιστεύεις συνέχεια ότι έχεις δίκηο. Ωραία δεν θα είναι;
Τι ειναι πνευμα Χριστουγέννων?

Δε σε πιανω. Εγω κακια? Look who's talking 

Εγω επαιων?

Σας εβαλα ενα βιντεο γιατι σλλιως θα πιασουμε μαμουνια εδω μεσα και αμεσως το γειωνεις χωρις καν να το δεις?

Μηπως βγαζεις εσυ πνευμα με τους γιουτουμπερς? Τι σου κάνανε?

Και γω ανωνυμα γραφω.

Και ignore μπορω να σε κανω και να με κανεις αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια. 

Ετσι παει και μενουμε με το τι μουσικη ακουτε τωρα.

Σοβαρη συζητηση γιοκ. Ο χ ειναι μλκς και ασχετος εγω ξερω πιο πολλα χωρις να δω τι λεει και εσυ που βαζεις τα βιντεο του εισαι εγκαθετος και εχεις οφελος.

Τι ειναι πνευμα Χριστουγέννων?
Είναι η φάση που ο Σκρουτζ αναγνωρίζει ότι υπάρχει και άλλη στάση ζωής από τη δική του και αποφασίζει να της δώσει μία ευκαιρία.

Σοβαρη συζητηση γιοκ
Τόσες σελίδες κάνουν πλάκα οι άλλοι με το ΠΑΤΣΟΚ και λοιπά, αλλά δεν το έγραψες αυτό. Το γράφεις τώρα που διάβασες τη δική μου απάντηση. Άρα μάλλον είμαι αρκετά σοβαρός.

Ολος αυτος ο κατιμας του youtube, ειναι και αυτος σκουπιδιακο υποπροιον της εποχης μας, αναλογο και χειροτερο ισως της τραπ, των social media, της νεροβραστης woke μυθοπλασιας κλπ κλπ. Ενα χασιμο χρονου, μια αηδιαστικη παρλατα ξερολιασης επιπεδου πηγαδακι Ομονοιας του 80, χωρις καν αντιλογο, σε ρυθμο εξεμεσης μεσω του μονταζ των οπισθιων περιοχων. "Η παγκοσμια γεωπολιτικη πραγματικότητα σε 6 λεπτα", " η Γενικη σχετικοτητα σε ενα τεταρτο" και διαφορες αλλες παπαριες, για ανθρωπους που βαριουνται να διαβασουν ακομα και το ποιηματακι στο ημερολογιο. Ετοιμες χωνεμενες μαλακιες του τυπου " τα στουντιο των εταιριων δεν εχουν τεχνογνωσια για επεξεργασια ηχου", λες και το γριλισμα απο το autotune το σκεφτηκαν οι τελειωμενοι και οχι αυτα ακριβως τα στουντιο πριν ποσες δεκαετιες.

Σκουπιδαριο η τραπ, σκουπιδαριο και οι youtubers, πολανε ομως πολυ και οι δυο, καμια εκπληξη, γνωστο ανεκαθεν, " κανεις ποτε δεν εγινε φτωχος υποτιμωντας τη νοημοσυνη των ανθρωπων".

Την απορια μου ομως δεν την απαντησατε, αν ανηκεις στο δυναμικο των εταιριων, πως τους πας κοντρα; Θα μου πεις βεβαια, αν κανεις εμποριο ναρκωτικων, φονους και τετοια, θα βγαινεις να το τραγουδας; Η αν σεβεσαι ενα αντικειμενο, θα το ξεφτιλιζεις συμπιεζοντας το και τσαλαπατωντας το σε 5λεπτα βιντεακια; Απλα αυτο πουλαει και αυτο πουλαμε, τζουρες περιθωριου και τζουρες γνωσεως για αυτους που θελουν να εχουν την ψευδαισθηση οτι το σαπισμα στο ιντερνετ ειναι επαναστατικο η εποικοδομητικο αντιστοιχα.

Ολος αυτος ο κατιμας του youtube, ειναι και αυτος σκουπιδιακο υποπροιον της εποχης μας, αναλογο και χειροτερο ισως της τραπ, των social media, της νεροβραστης woke μυθοπλασιας κλπ κλπ. Ενα χασιμο χρονου, μια αηδιαστικη παρλατα ξερολιασης επιπεδου πηγαδακι Ομονοιας του 80, χωρις καν αντιλογο, σε ρυθμο εξεμεσης μεσω του μονταζ των οπισθιων περιοχων. "Η παγκοσμια γεωπολιτικη πραγματικότητα σε 6 λεπτα", " η Γενικη σχετικοτητα σε ενα τεταρτο" και διαφορες αλλες παπαριες, για ανθρωπους που βαριουνται να διαβασουν ακομα και το ποιηματακι στο ημερολογιο. Ετοιμες χωνεμενες μαλακιες του τυπου " τα στουντιο των εταιριων δεν εχουν τεχνογνωσια για επεξεργασια ηχου", λες και το γριλισμα απο το autotune το σκεφτηκαν οι τελειωμενοι και οχι αυτα ακριβως τα στουντιο πριν ποσες δεκαετιες.

Σκουπιδαριο η τραπ, σκουπιδαριο και οι youtubers, πολανε ομως πολυ και οι δυο, καμια εκπληξη, γνωστο ανεκαθεν, " κανεις ποτε δεν εγινε φτωχος υποτιμωντας τη νοημοσυνη των ανθρωπων".

Την απορια μου ομως δεν την απαντησατε, αν ανηκεις στο δυναμικο των εταιριων, πως τους πας κοντρα; Θα μου πεις βεβαια, αν κανεις εμποριο ναρκωτικων, φονους και τετοια, θα βγαινεις να το τραγουδας; Η αν σεβεσαι ενα αντικειμενο, θα το ξεφτιλιζεις συμπιεζοντας το και τσαλαπατωντας το σε 5λεπτα βιντεακια; Απλα αυτο πουλαει και αυτο πουλαμε, τζουρες περιθωριου και τζουρες γνωσεως για αυτους που θελουν να εχουν την ψευδαισθηση οτι το σαπισμα στο ιντερνετ ειναι επαναστατικο η εποικοδομητικο αντιστοιχα.
Δεν ξερω για κατιμαδες του γιουτουμπ, αυτός παντως δηλωνει καθηγητης οικονομικων στη Σιγκαπουρη. Δεν το εψαξα βεβαια αλλα οπως ειδες οι περισσοτεροι που ελαβαν μερος στο θεμα κρινουν οτι κανει καλες αναλυσεις.

Εχω δει 5 βιντεο του , τα θεωρω σοβαρα και σκεφτηκα να τα μοιραστω μαζι σας για να κανουμε κουβεντα επειδη την κουβεντα την ειχαμε προσφατα.

Οσο για το ερωτημα προφανως αναφερεται στις μεγαλες που καλυπτουν τη μεγαλύτερη μεριδα Warner Sony Universal.

"καλλιτέχνες" τυπου drake bad bunny ανηκουν σε ανεξαρτητες που δημιουργηθηκαν αφου οι παραπανω εκαναν το μπαμ στο νετ οπως οι cash money, ovo, rimas και αλλες ακατανομαστες

Δεν ξερω για κατιμαδες του γιουτουμπ, αυτός παντως δηλωνει καθηγητης οικονομικων στη Σιγκαπουρη
Καλά και ο άλλος καθηγητής οικονομικών στην αΣτραλια δηλωνε και κόντεψε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ και να την κάνει Σομαλία. 

Όπου ακούς πολλά καλάθια....

......

Εγώ που έχω υπάρξει καθηγητής στα Ι.Ε.Κ. Καματερού μπορώ να κάνω σχόλια;

Εσύ είσαι Sir.

Κανείς ότι θες.

Βασικά είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ...με ένα μόνο ντΕφΩ: δεν έχεις ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ

Καλά και ο άλλος καθηγητής οικονομικών στην αΣτραλια δηλωνε και κόντεψε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ και να την κάνει Σομαλία. 

Όπου ακούς πολλά καλάθια....

......
Προτιμω καποιον που δηλωνει καθηγητης και εχει καναλι απο καποιον σαν εμενα που δηλωνει μελος του νοιζ και σχολιαζει δωρεαν

Οσο για το ερωτημα προφανως αναφερεται στις μεγαλες που καλυπτουν τη μεγαλύτερη μεριδα Warner Sony Universal.

"καλλιτέχνες" τυπου drake bad bunny ανηκουν σε ανεξαρτητες που δημιουργηθηκαν αφου οι παραπανω εκαναν το μπαμ στο νετ οπως οι cash money, ovo, rimas και αλλες ακατανομαστες

Αρχ@@@@ ανεξαρτητες ειναι, θυγατρικες ειναι και μαλιστα των πολυεθνικων που ανεφερες. Αν θελεις να εχεις παγκοσμια προωθηση και διανομή δεν υπαρχει αλλος τροπος. Αλλα βεβαια αμα εισαι καθηγητης ξερεις καλυτερα, και μετα κλαιγεσαι για ενηλικους στο δωματιο που σε βατεψανε και τετοια.

Αρχ@@@@ ανεξαρτητες ειναι, θυγατρικες ειναι και μαλιστα των πολυεθνικων που ανεφερες

Αυτά τα άτιμα τα FACTS πάντα μας χαλάνε το όνειρο ρε μαμωτο και μας στεναχωρουν και τον @cos_drπου περιμένει μάταια τον σοσιαλιΖμό να φανεί από τη γωνία...

OVO Sound (also known simply as OVO) is a Toronto-based Canadian record label, founded in 2012 by hip hop artist Drake, producer 40, and Oliver El-Khatib.[1] It operates as a subsidiary of, and is distributed through, Warner Music Group's Warner Records, except for Drake's albums, which are distributed by Republic Records, a division of Universal Music Group.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back