- Πόντοι
- 2,368
Εκει μας καταντησανΕ με τα μνημόνια
Εμ τσιριζα μουθελες.
Κοπσανετσισυντακσιςτονγεροντοναιαλητεμετοτριτομνημονειω
Εκει μας καταντησανΕ με τα μνημόνια
Δεν μου παίρνεις μια καλύτερη κάρτα ήχου? Θέλω μια audient, πάρτη μου και θα στα δώσω όταν πάρω αύξηση. ?Εμ τσιριζα μουθελες.
Κοπσανετσισυντακσιςτονγεροντοναιαλητεμετοτριτομνημονειω
Δεν μου παίρνεις μια καλύτερη κάρτα ήχου? Θέλω μια audient, πάρτη μου και θα στα δώσω όταν πάρω αύξηση. ?
Όταν θα με ακούσετε και θα σταματήσετε να ζητάτε συμβουλές για αγορές οργάνων σε μουσικό φόρουμ, τότε θα βρείτε την εσωτερική γαλήνη.βασικά δεν ξέρω πως φτάσαμε να υπονοηθεί εδώ μέσα ότι είμαι κάτι σαν τον Ωνάση ένα πράγμα
ΣεοχτομηνεςθαπινωκαφεμετονυπουργοτονκυριοΤσακαλωτοτοπρωικαιτοβραδυθαπινωποτομετηΣκαρλετΤζοχάνσονκαιθαταραξουμετουςαριστουςυψηλομισθουςστηφορολογισχαχαχαχαχαΘαστινπαριοτσακαλοτος
ΙνεπολικαλωςακουΓω
Οποτεσε420χρονιαπουθακσαναβγουνθαεχειςπροτερεοτησ
To Hammond που είχα στο DX7 ήταν το κάτι άλλο.Μέχρι και το ξεφτιλισμενο?triton μου το Korg έχει ΦΟΒΕΡΟΥΣ ήχους HAMMOND
To Β4 της NI το έχω 18 χρόνια.....και είναι ΤΕΛΕΙΟ....Σήμερα θα προσπαθήσω να δω το φταίει και δεν μου ανοίγει το vintage organs της NI?
Είμαι fan της NATIVE INSTRUMENTS.To Β4 της NI το έχω 18 χρόνια.....και είναι ΤΕΛΕΙΟ....
Αυτος προοδεψε πολυ τα τελευταια 3-4 χρόνια
Ε, εντάξει, θέλει ακόμα για να το κατέχει, απλά τελευταία έχει μπει στο φηληινγκ, κάτι πάει να γίνει.?Αυτος προοδεψε πολυ τα τελευταια 3-4 χρόνια
αφού controller έχεις, δεν έχεις?Τετοιο βρε εχω. Τα κομβια θελω
εγώ διαφωνώ.τα αυθεντικα θέλω
και το roland μου την ψιλοσπάει, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναθέσεις.
Το korg δεν το παίρνω. Θέλω midi
αυτά που κάνει αυτός εδώ δεν γίνονται με κλώνους ούτε με vst
το υποθέτεις ή το ξέρεις?Όσο το σκέπτομαι... το άτομο που πουλάει το KORG, το κάνει για να πάρει το Viscount. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.
Δηλαδή πιστεύεις ότι θέλει να δώσει 1.000 ευρώ για να αγοράσει κάτι που θα ακούγεται λίγο χειρότερα αλλά θα έχει midi και καλό leslie sim?Όσο το σκέπτομαι... το άτομο που πουλάει το KORG, το κάνει για να πάρει το Viscount. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.