Αυτό κάτι λέει. Αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαιΟ γιε δεν δεν ξέρω τι είναι.
Συμπεριλαμβάνεται κι ο μπαξ μπανυ?Απέφυγες όμως το βράχο : "Είναι πάντα εύκολο να πιστεύουμε ότι όσοι πέτυχαν είναι κατά κάποιο τρόπο ανάξιοι της επιτυχίας τους." Πες μου ότι εσύ δεν είσαι ένοχος αυτής της αμαρτίας (εγώ είμαι σίγουρα), και θα κόψω τη συζήτηση.
Ελα ρε και σε φανταζόμουν dancing queen με 1 δισεκατομμύριο κλίκζ.Αυτό εμένα με αγγίζει, και ας μην είμαι νέα γυναίκα.
στις πλατφόρμες δεν ισχύει αυτός ο κανόνας.Ε, να σε ρωτήσω αλλιώς τότε. Αυτοί που αποτυγχάνουνΕ είναι άξιοι της αποτυχίας τους. Ή απλά έχουν ανάδρομο Ερμή;
Δεν βλέπω ποδόσφαιρο.στις πλατφόρμες δεν ισχύει αυτός ο κανόνας.
Ισχύει ο κανόνος του Χαρρυ Κάλλαχαν
Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά. Θεωρώ απαράδεκτες τις κυβερνητικές παρεμβάσεις. Πιστεύω στην αυτορρυθμιση των αγορών. Εχω αλλάξει ?COS, τα καλάθι του νοικοκυριού ενεργοποιείται αύριο. Δεν έπρεπε να πας σήμερα. Δες μήπως μπορείς να τα επιστρέψεις.
Δεν βλέπω ποδόσφαιρο.
ούτε εγώ
Ούτε εγώ βλέπω. Βλεπω μόνο τα καλύτερα γκολ από τους καλύτερους παίκτες σε βίντεο που βρίσκω στο youtube κσι παίζω που και που efootball aka pro evolution.Εσείς χάνετε.
Ούτε εγώ βλέπω.
Εγώ ποτέ δεν χάνω.Κι εσύ χάνεις.
Η τακτική αλληλεπίδραση είναι όλα τα λεφτά.
Μαζί με τα κατά καιρούς ζογκλερικά, την φαντασία και το απρόβλεπτο στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών φυσικά.
Και αυτά και τα καινούργια γι αυτούς που θα ζουν το 2072 μάλλον δεν θα λένε τίποτα. Το 2072 θα είναι ψυχρό. Αλγόριθμικο. Μετά-αποκαλυπτικό σκηνικό από πολέμους και φυσικές καταστροφές. Με απομονωμένες από θόλους δυναμικών πεδίων πόλεις - κράτη. Το 2072 γίνονται όλα γρηγορότερα. Είναι η δεκαετία της τηλεμεταφορας και της 4D εκτύπωσης. Δαμασανε τον χρόνο και το 8ωρο είναι στην πραγματικότητα δεκαεξαωρο μέσα στους χρονικους θυλακες των εργασιακών χωρών των επιχειρήσεων και των εργοστασίων, Τα ρομπότ διαδηλώνουν μαζί με τους ανθρώπους για τις θέσεις εργασίας που καθημερινά χάνονται και για το πληθωριστικό χρήμα ???Εβαλα πριν μια λίστα του rolling stone αλλα αυτο μιλαει απο μονο του.
Σκεφτειτε ποια απο τα ονοματα του spotify θα εχουν σημασια το 2072
Προβολή συνημμένου 33176
Ε, να σε ρωτήσω αλλιώς τότε. Αυτοί που αποτυγχάνουνΕ είναι άξιοι της αποτυχίας τους. Ή απλά έχουν ανάδρομο Ερμή;
για το πληθωριστικό χρήμα
Αυτά που έβαλες, και που καλό θα είναι να τα ακούσει και κάποιος νέος φίλος της ροκ μουσικής, υπάρχουν ασφαλώς στο Spotify και επίσης υπάρχουν... ωχ, πουθενά αλλού*!!Εβαλα πριν μια λίστα του rolling stone αλλα αυτο μιλαει απο μονο του.
Σκεφτειτε ποια απο τα ονοματα του spotify θα εχουν σημασια το 2072
Προβολή συνημμένου 33176
Αυτά που έβαλες, και που καλό θα είναι να τα ακούσει και κάποιος νέος φίλος της ροκ μουσικής, υπάρχουν ασφαλώς στο Spotify και επίσης υπάρχουν... ωχ, πουθενά αλλού*!!
* νομιμα, εννοείται...
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις, εξακολουθείς να μέμφεις το δισκάδικο για την ποιότητα των δίσκων.