Μικρή γεύση από black magic woman

Εδώ με το πετάλι σε ρύθμιση room και τη les paul

black2.mp3 1.98 MB · 47 downloads
πολύ καλύτερο.

Ο ήχος είναι κοντά, η ατμόσφαιρα επίσης και είσαι όντως πιο κοντά στον Πέτρο αντί στον Κάρολο, και αν το μπακινγκ ήταν σωστό περνούσε από το ντο και σι μπεμολ και να έκανε παύση στο ρε μινόρε θα ήταν ακόμα πιό πειστικό.

Βρες ένα τέτοιο μπακινγκ και προσπάθησε άλλη μια

Βρες ένα τέτοιο μπακινγκ και προσπάθησε άλλη μια

Άλλο ένα βρισκω με ίδια ακόρντα. Εάν βρείς κανένα, όπως πρέπει, στείλε μου λινκ να παίξω πάνω.

Άλλο ένα βρισκω με ίδια ακόρντα. Εάν βρείς κανένα, όπως πρέπει, στείλε μου λινκ να παίξω πάνω.
Επειδή έχω μπερδευτεί. Ψάχνεις backing με την εκτέλεση a la Fleetwood Mac ή Santana;

μπορείς να το κάνεις πιό αργό με το daw.

πάλι στον Κάρολο πήγες.

Δεν βγαίνει καλά με p90.

Καψώνια όχι. Αφού γουστάρεις.

Μελέτησε τον Πέτρο. Μπες στο πετσί του.

αύριο θα σε εξετάσω ξανά

εμένα Γιώργο μου άρεσαν όλα!!!! Τα τεχνικά τα ξέρετε εσείς? εμένα ως απλού ακροατή (καλά απλός δεν είμαι, λέμε τωρα χαχααχαχαχα?) όλα τα takes μου άρεσαν και όλες οι διαμορφώσεις.

Να 'σαι καλά Κώστα. Αντε, φτιάξε κάνα παραξενο λάτιν να βάλω κιθαριτσα!

Γιώργο με την SG βγαίνει καλύτερα, γιατί έχει λιγότερα μπασομεσαία (όγκο).

Αν επέμβεις με eq στον τελευταίο ήχο με Les Paul που ανέβασες, αφαιρώντας αυτές τις συχνότητες, μου φαίνεται ότι θα είσαι πιο κοντά.

Οι P-90s έχουν πολλά μεσαία επίσης.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να 'σαι καλά Κώστα. Αντε, φτιάξε κάνα παραξενο λάτιν να βάλω κιθαριτσα!
Θα φτιάξω και θα σου στείλω και αυτή τη φορά θα βάλεις δικά σου θέματα πάνω, ελεύθερα ?

Νομίζω ότι θα ταιριάζει, αν και θα της λείπει ο όγκος λίγο.

Έχω μια που οι χορδές της έχουν γίνει διπλές από τη μπίχλα. Ηχάρα λέμε! Και με όγκο!

Έχω μια που οι χορδές της έχουν γίνει διπλές από τη μπίχλα. Ηχάρα λέμε! Και με όγκο!

Καλή μου ακούγεται αυτή.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back