- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Δεν θυμάμαι σε στιγμές ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ του ΝΟΙΖ να είχαμε πάρει ποτέ χάπια.Και τα χάπια, ξέχασες τα χάπια λέμε.
Διά πάσαν νόσον και πάσαν μ@λ@κίαν.
Δεν θυμάμαι σε στιγμές ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ του ΝΟΙΖ να είχαμε πάρει ποτέ χάπια.Και τα χάπια, ξέχασες τα χάπια λέμε.
Διά πάσαν νόσον και πάσαν μ@λ@κίαν.
Πήρατε...., αλλά επειδή πήρατε δεν το θυμάσαι.....Δεν θυμάμαι σε στιγμές ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ του ΝΟΙΖ να είχαμε πάρει ποτέ χάπια.
Πλάκα κάνεις βρε...; Ένας "διαφορετικός" τρόπος κοπής του κοτόπουλου είναι! Τα βάπτισαν και παϊδάκια....?
Πως φαίνεται ο ανίδεος.....Ενώ τα αρνίσια τι είναι?
Ένας διαφορετικός τρόπος κοπής της ντομάτας?
Ακόμη λίγο πάντως και θα μας μπανάρει το αφεντικό......
Καλά βρε mpamps, 40 χρονών έγινες κι ακόμα δεν έμαθες να πίνεις μπύρες....;Εγώ που έχω δηλώσει να ανέβω στο Hey Joe, το βλέπω άνετα να γίνεται:
"Hey Joe, πιάσε μια μερίδα γύρο και μια πράσινη!"
Είπα να μη γίνω εκλεκτικός! ?Καλά βρε mpamps, 40 χρονών έγινες κι ακόμα δεν έμαθες να πίνεις μπύρες....
Εάν δεν έρθει με το Datsun φορτωμένο στην καρότσα του με 1-2 τσουβάλια κάρβουνα, την ψησταριά (εννοείτε φτιαγμένη από παλιό κομμένο θερμοσίφωνα...και φυσικά με σκουριασμένες σχάρες) και τα κρέατα χύμα σε σακούλες από σουπερμάρκετ, δεν......
Καλά ρε αντιστάσεις ρεύματος;
Έχει αγριέψει το πράγμα. Με βλέπω να φέρνω τη Strato....Τόσες tele θα έχει το μέρος εκεί.
Μάλιστα... μάλιστα...Εγώ είμαι μέσα για Ramones.