Stratus αναμένω Alex& fusion
Σπύρο μας, να σε βάλω in charge της blues ενότητας; ?Θα το προσπαθήσω να έρθω αν και Σάββατο δεν είναι καλή μέρα για μένα.
Βάλε με αλλά να ξέρουν οι φίλοι που θα παρευρεθούν ότι θα απαγορεύσω τα σόλο κιθάρας.Σπύρο μας, να σε βάλω in charge της blues ενότητας; ?
Μπράβο κυρ ενωματάρχα μου...! Νισάφι πια..Βάλε με αλλά να ξέρουν οι φίλοι που θα παρευρεθούν ότι θα απαγορεύσω τα σόλο κιθάρας.
Να διευκρινίσω ότι το αναμένω είχε την έννοιά της επιθυμίας, πραγματοποιήσιμης ή μη.Έχει κάποια γρήγορα rolls που δε νομίζω να χω την τεχνική ακόμα να τα βγάλω πεντακάθαρα.
Το δυσκολότερο για μένα είναι να θυμάμαι ένα κομμάτι που δε το ξέρω. Θα το βάλω στο repeat όμως και πού θα πάει?![]()
να κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να είμαστε εκεί, να πραγματοποιηθεί μια μεγαλειώδης και μνημειώδης συνάντηση στις 22 του Οκτώβρη.Δεν υποσχομαι τιποτα, αλλα θα προσπαθησω.
Αναστήθηκε ο Αντρέας;να κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να είμαστε εκεί, να πραγματοποιηθεί μια μεγαλειώδης και μνημειώδης συνάντηση στις 22 του Οκτώβρη.
ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Αναστήθηκε ο Αντρέας;
Η Λίστα Ρόσκομπεκ
Μου αρέσει που ο διαβόητος....Να την φέρετε να υπάρχει και καμιά γυναίκα ...
Και ποιος ξέρει τι άλλες... εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο πολυχρονεμένος μας admin ?