Noiz Jam 22 Οκτωβρίου 2022

Status
Not open for further replies.
Θα το προσπαθήσω να έρθω αν και Σάββατο δεν είναι καλή μέρα για μένα.

Stratus αναμένω Alex& fusion

Έχει κάποια γρήγορα rolls που δε νομίζω να χω την τεχνική ακόμα να τα βγάλω πεντακάθαρα.

Το δυσκολότερο για μένα είναι να θυμάμαι ένα κομμάτι που δε το ξέρω. Θα το βάλω στο repeat όμως και πού θα πάει? :P

Θα το προσπαθήσω να έρθω αν και Σάββατο δεν είναι καλή μέρα για μένα.
Σπύρο μας, να σε βάλω in charge της blues ενότητας; ?

Έχει κάποια γρήγορα rolls που δε νομίζω να χω την τεχνική ακόμα να τα βγάλω πεντακάθαρα.

Το δυσκολότερο για μένα είναι να θυμάμαι ένα κομμάτι που δε το ξέρω. Θα το βάλω στο repeat όμως και πού θα πάει? :P
Να διευκρινίσω ότι  το αναμένω είχε την έννοιά της επιθυμίας, πραγματοποιήσιμης ή μη.

Σας καταλαβαίνω και τους δυο, ακούγοντας/παρακολουθώντας όμως χτες την συγκεκριμένη εκτέλεση εσάς σκέφτηκα.

Δεν υποσχομαι τιποτα, αλλα θα προσπαθησω.
να κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να είμαστε εκεί, να πραγματοποιηθεί μια  μεγαλειώδης και μνημειώδης συνάντηση στις 22 του Οκτώβρη.

ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

να κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να είμαστε εκεί, να πραγματοποιηθεί μια  μεγαλειώδης και μνημειώδης συνάντηση στις 22 του Οκτώβρη.

ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Αναστήθηκε ο Αντρέας;

Θα μαζευτούμε πουροτράπερς (εκ του πουρός όχι πούρος) στην είσοδος και θα διαμαρτυρόμαστε για τσι επιλογαί των τραγουδιώνε.

Η Λίστα Ρόσκομπεκ ΔΕΝ έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠ.

Αυτά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Και δεν  θέλω  κριτική.

Έμμετρος λόγος είναι η Τράπ.

?  

Οπως παντα.

Κανεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες σε σοβαρα πραγματα.

Χρυσαφι. ( απο το νισαφι)

Παρεπιπτόντως κομματάρα το Turn me loose και πολύ ωραίος δίσκος το Get lucky. 

Banner, ντουντούκα, ανακοινώσεις...

Τι μεγαλεία είναι αυτά που ζούμε λαίμαι...

Υπερπαραγωγή το Noiz Jam (ξανά) λαίμαι...

Και ποιος ξέρει τι άλλες... εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο πολυχρονεμένος μας admin ?

Και ποιος ξέρει τι άλλες... εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο πολυχρονεμένος μας admin ?
glukakia.jpg

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back