Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Guest
Δεν έγραψα αυτό εγώ, αλλά παρακαλώ.Έτσι ξεκίνησαν όλα στην μουσική.
Με τον Eric Burdon και τις γκόμενες λοιπόν.
Εφχαριστώ για την ενημέρωσις.
Δεν έγραψα αυτό εγώ, αλλά παρακαλώ.Έτσι ξεκίνησαν όλα στην μουσική.
Με τον Eric Burdon και τις γκόμενες λοιπόν.
Εφχαριστώ για την ενημέρωσις.
Δεν έγραψα αυτό εγώ, αλλά παρακαλώ.![]()
Όπως είπα ήδη, δεν έγραψα αυτό.Όλοι για τσι γκόμενες οργάνωναν τους ήχους των?
Όπως είπα ήδη, δεν έγραψα αυτό.
Δηλαδή τρόπος έκφρασης άρα γίνεσαι καλλιτέχνης γιατί θέλεις να εκφραστείς.Επειδή έχω κάτσει να το φιλοσοφίσω πάρα πολύ το συγκεκριμένο θέμα, του τι είναι τέχνη, θα πω το εξής:
Τέχνη είναι η αποτύπωση μιας ιδέας.
Δηλαδή τρόπος έκφρασης άρα γίνεσαι καλλιτέχνης γιατί θέλεις να εκφραστείς.
Το ΑΙ είναι σούπερ αλλά λειτουργεί μόνο για τον αποδέκτη της (άντε πες τηνα) τέχνης.
Πως σχετίζεται αυτό με την Τεχνητή Νοημοσύνη; Άσε που δεν ισχύει, μία υπεκφυγή είναι που συνήθως την λένε (δεν εννοώ εσένα) αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν ούτε Τέχνη, ούτε κριτική. Απ' ότι έχω δει, δηλαδή.Όποιος δεν μπορεί να κάνει τέχνη κάνει κριτική.
Νταξει ένα τσιτατο είναι που πάει συνήθως σε αυτούς που κράξουν το μέσο παραγωγής η ακόμη χειρότερα σε όσους διαχωρίζουν τις μορφές τέχνης. ούτε εγώ κάνω τέχνη..το προσπαθώ αλλά λείπει το ταλεντοΠως σχετίζεται αυτό με την Τεχνητή Νοημοσύνη; Άσε που δεν ισχύει, μία υπεκφυγή είναι που συνήθως την λένε (δεν εννοώ εσένα) αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν ούτε Τέχνη, ούτε κριτική. Απ' ότι έχω δει, δηλαδή.
Χωρίς το midi δεν θα συνέθετα στη ζωή μου, το καταλαβαίνω αλλά definitely δεν αισθάνομαι πικραμένος?Από τότε κάθε πικραμένος, έγινε συνθέτης!!!!
Μα ούτε και εγώ….?Χωρίς το midi δεν θα συνέθετα στη ζωή μου, το καταλαβαίνω αλλά definitely δεν αισθάνομαι πικραμένος?
Μ' αρέσει που σας φταίει η ΑΙ. Το τέλος της μουσικής σύνθεσης όπως τη ξέρουμε (τίτλος...) ξεκινάει από το 80-83...τότε που ανακάλυψαν το midi. Από τότε κάθε πικραμένος, έγινε συνθέτης!!!!
Το midi είναι midi. Ακόμα και η ΑΙ μέσω midi θα μας κοινωνήσει τις συνθέσεις της.Με την διαφορά ότι το midi σε βοηθάει να συνθέσεις, δεν συνθέτει για σένα.
Το midi είναι midi. Ακόμα και η ΑΙ μέσω midi θα μας κοινωνήσει τις συνθέσεις της.
Μέσω WebMIDI
Ναι χωρίς όμως midi δεν θα ήμουν συνθέτης, άρα το midi με κάνει συνθέτη. Χωρίς midi θα ήμουν αλλά δεν θα ήμουν. ?Εσύ είσαι ο συνθέτης, το midi είναι ο βοηθός που θα μεταφέρει την παρτιτούρα που γράφεις για να διαβαστεί από τον εκτελεστή (πχ vst).
Στην AI, εσύ είσαι ο εμπνευστής, η AI ο συνθέτης και ο εκτελεστής.
Ναι χωρίς όμως midi δεν θα ήμουν συνθέτης, άρα το midi με κάνει συνθέτη.