- Πόντοι
- 4,208
σαν γκόμενα ειναι ο δαβίδ στο 1:33 , έλεος ήμαρτον.
Αφτοί τι σου λένε ασούμε?
σαν γκόμενα ειναι ο δαβίδ στο 1:33 , έλεος ήμαρτον.
Η κάτω δεξιά είναι η Joan Jett?
14 ώρες πριν, cigaret13 είπε
Φαγώθηκες βρε Αχιλλέα να τους βγάλεις blues band....!
Επειδή όμως νιώθω γενναιόδωρος σήμερα? ορίστε ένα κλιπάκι τους από ένα live στο BBC το 1971..
Σωστά..., είτε ακούω αυτό είτε κάποιο από τον B B King ή τον Allbert King ένα και το αυτό είναι, καθαρόαιμο blues...Γιατι το ριξατε στις ανασκαφες βρε παιδια, δεν σας κανει δηλαδη το shine on you crazy diamond (5:10-6:27)
Σωστα, φανταζομαι ολοι εχετε δει το κλιπακι στο ΥΤ gilmour/mica paris (κι οχι μονο) I put a spell on you πως το λαλαει ο Δαυιδ!!Συνθετικά οι Floyd, μικρή σχέση έχουν με το blues (αν και όχι ανύπαρκτη). Εκτελεστικά και ειδικά λόγω Gilmour που είναι blues based κιθαρίστας, έχουν αρκετά μεγαλύτερη.
Συνθετικά οι Floyd, μικρή σχέση έχουν με το blues (αν και όχι ανύπαρκτη).
Ο BB KING πρέπει να έχει μεγάλο βύσμα για να θεωρείται καλός κιθαρίστας.
Είναι απίστευτα βαρετός και μονότονος.Ενταξει γούστα είναι αυτά.Δεν θεωρείται απλα καλός κιθαρίστας. Θεωρείται από τους κορυφαίους στο ματζόρε μπλουζ. Είναι ολόκληρη σχολή ο τύπος.
Ποιον θεωρείς καλό κιθαρίστα? Δώσε παραδειγματα.
Αυτό εδώ που ανέφερες, έναν (και μόνο έναν) μου φέρνει στο μυαλό... ?Όταν παίζει μπλουζ, κάθε άλλο παρά βαρετός και μονότονος είναι
Πάντως μου αρέσει πάρα πολύ αυτόςΌταν παίζει μπλουζ, κάθε άλλο παρά βαρετός και μονότονος είναι. Μάλλον δεν σου αρέσει το μπλουζ, διότι είναι κάπως μονότονο σε σχέση πχ με νεοκλασσικό ροκ. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να μειώσει την αξία του...
4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Αυτό εδώ που ανέφερες, έναν (και μόνο έναν) μου φέρνει στο μυαλό... ?