Πιανετε οργανο το καλοκαίρι?

Έχουμε συνηθως 3 βαθμους κατω απο την Θεσσαλονικη. Στα 22 χρονια που ειμαι εδω το αναψαμε μια ή δυο φορες καλοκαιρι.

Δεν είναι μόνο η θερμοκρασία το πρόβλημα.

Αν έχει και υγρασία, και άπνοια, κλπ, γίνεται χειρότερο το κοκταίηλ.

Το κορτέσιο βοηθάει πολύ ...

Αμανείχα εγώ πάντως, θα το είχα σταθερά στους 20 πόντους ασούμε.

Να βάζω μακρυμάνικο, και να φτιάχνω ζεστό καφέ, με 42 πόντους έξω.

Κι άμα είχα και λεφτά? Στους 5 πόντους θα το είχα, να ανάβω και τζάκι με ουισκάκι, στο τσακίρ κέφι.

Είπαμε, δεν μου αρέσει το καλοκαίρι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ημάρτονε δηλαδής...

Ζέστη έχει; Γκρίνια

Κρύο έχει; Γκρίνια

Φυσάει; Γκρίνια

Δεν φυσάει; Γκρίνια

Είστε όλοι για... tele* λαίμαι ?

tele: Κιθάρες για παίκτες που βρίσκονται στην... κιθαριστική τους ωριμότητα ?

Σπανια ξεπερναμε το 55% 

Ημάρτονε δηλαδής...

Ζέστη έχει; Γκρίνια

Κρύο έχει; Γκρίνια

Φυσάει; Γκρίνια

Δεν φυσάει; Γκρίνια

tele: Κιθάρες για παίκτες που βρίσκονται στην... κιθαριστική τους ωριμότητα ?
Τελε εχομεν.

Αλλα ιδρωνουμε

Ειναι και λίγο θεμα ηλικιας

Είπαμε, δεν μου αρέσει το καλοκαίρι.
Μα τι να σου αρέσει; Να λιώνεις από τη ζέστη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, να μην μπορείς να κάνεις μια δουλειά χωρίς να σου βγαίνει η γλώσσα έξω και να χρειάζεσαι 5 ντους τη μέρα; Ο μύθος του ελληνικού καλοκαιριού και η σχετική κουλτούρα όπου ένας ολόκληρος λαός περιμένει πώς και πώς να πάει Ιούνιος, έχει ξεκινήσει και συντηρείται κυρίως από αυτούς που μπορούν να είναι σε διακοπές 2 μήνες κάθε θέρος. Έτσι μάλιστα.

έχει ξεκινήσει και συντηρείται κυρίως από αυτούς που μπορούν να είναι σε διακοπές 2 μήνες κάθε θέρος. Έτσι μάλιστα.
Αυτα τα παλιοπαιδα....

Μπαμπα που θα παμε διακοπεεες?

Μπααα, χειρότερο είναι αν έχεις κορτέσιο.
https://el.wikipedia.org/wiki/Ρενέ_Ντεκάρτ

?

Ημάρτονε δηλαδής...

Ζέστη έχει; Γκρίνια

Κρύο έχει; Γκρίνια

Φυσάει; Γκρίνια

Δεν φυσάει; Γκρίνια

tele: Κιθάρες για παίκτες που βρίσκονται στην... ωριμότητα ?
corrected!

Επιεική σε βρίσκω.
Κοίτα, και ο sir θέλει να το γυρίσει στις tele- τουλάχιστον το καλοκαίρι- τόσο λόγω... ωριμότητας, όσο και γιατί η stratocaster του τώρα με τις ζέστες είχε κάτι... θεματάκια ?

Melted.jpg

Το καλοκαίρι 2 μηνεςυ την βγάζω στο χωριό μου 700 μέτρα υψόμετρο την ημέρα έχει μάξιμουμ 32-34 στους καύσωνες και το βράδυ 18-20 βαθμούς.Παίρνω πάντα μια κιθάρα έναν μικρό ενισχυτή και ένα λουπερ να παίζω τα μεσημέρια που κοιμούνται γυναίκα και παιδί.Συνηθως εδώ γράφω και τα κορυφαία μου ποιήματα που γίνονται επιτυχίες όπως αρκουδεηδες βρωμιάρηδες τουρίστες κωρονόπληκτος κτλ.

Παίδες το καλοκαίρι είναι ανυπόφορο στην Αθήνα, όπου δεν μπορείς να ξεκουραστείς λιγάκι απο την συνεχή ζέστη. Στο εξοχικό που είναι στα 790 μέτρα δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ζέστη 33 βαθμούς την ημέρα αλλά... 23 πραγματικούς το βραδάκι και ψιλή κουβερτούλα στον ύπνο. Ξεκουράζομαι. Δεν υπάρχει αυτή η ανελέητη συνέχεια. Αισθάνομαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ για τα δεδομένα της Αθήνας, της πιο απάνθρωπης τσιμεντούπολης με την μόνιμη ζέστη, μέρα  - νύχτα. Άντε και το Κάιρο.

Επέστρεψα για λίγες μέρες στην Αθήνα και απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι το πρωί, δουλεύουν τρία αρκουδίσια στους 26 βαθμούς. Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο είναι; Δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέον απο τον θόρυβο του φυσήματος του ερ κοντίσιον. Κοντεύω να τρελαθώ.

Μη ξεχνάτε επίσης πως η καλοκαιρνή κουλτούρα της 8ωρης ξάπλας στη παραλία είναι προϊόν του 20ου αιώνα. Παλιά ο κόσμος πήγαινε κατασκήνωση σε κανα βουνό κοντινό. Αλλά έχει συνδυαστεί με το ξέκωλο και τον ναρκισσισμό μας και θεωρείται πλέον απαραίτητη η "ηλιοθεραπεία" συνοδεία εξάωρου νεροπλύματος καφέ χρώματος, σε κάποια πλαζ σε ξαπλώστρα στη θέση... business!!! 

Μου έτυχε κι αυτό στο Κιάτο.?

Πόση βαρεμάρα θεε μου!

Κολύμπα ρε φίλε. Κάνε κάτι... θα βρωμίσεις απο τη ξάπλα και τα βακτήρια της ξαπλώστρας!

Τυχαία νομίζετε οι τριτοκοσμικές χώρες είναι στα ζεστά κλίματα;

Για να επανέλθω στο θέμα όμως, στην Αθήνα δεν παίζω εύκολα μουσική. Ιδρώνω εύκολα και χαλάνε οι χορδές και οι κιθάρες θέλουν συνέχεια καθάρισμα.

Αλλά όπως είπα, απο φέτος στο βουνό μου που απέχει μισή ωρίτσα για ένα μπανάκι στη θάλασσα, έχω 2-3 κιθάρες κι ενα Cube και ετοιμάζω το χειμερινό ρεπερτόριο, ευτυχισμένος. Μεγάλες επιτυχίες.?

Θα μου πεις το χρώμα να'ρθω να σε βρω.?

Γιατι εγω πάω σε κανα αρμυρίκι εκεί κοντά όπου η επόμενη παρέα να απέχει πάνω απο 20 μέτρ.

Ομπρέλλα μάουι ασημί, σε βάση άσπρη παλιακιά υδατογεμή!

Σωστά πιστεύω ότι το όνομα του μπίζνες μαγαζιού περιέχει κάτι από το όνομα του δημοφιλέστατου γιουτούμπερ των κιθαριστών μείον ένα γράμμα;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back