- Πόντοι
- 2,148
3 λεπτά πριν, nickrahm είπε
ωραιο μπακινκ τρακ απο πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ηχογραφηση
κάτι δεν πήγε καλά με το κούρδισμα μεγάλε...
3 λεπτά πριν, nickrahm είπε
Στις 7/7/2022 στις 6:46 ΜΜ, nickrahm είπε
μια χαρα ειναι το κοματι dim δεν ειμαστε αταλαντοι να παιζουμε με μετρονομο μεχρι τα 40 εχουμε καιρο τωρα ειμαι 35
ακουμε τους δασκαλους μας?Δεν σου λέει αυτό βρε Νικ.
Μπορεί η κιθάρα να είναι κουρδισμένη με κουρδιστήρι, αλλά το backing track είναι κουρδισμένο λίγο διαφορετικά και αυτό ακούγεται.
Δεν είναι σίγουρο ότι όλα τα backing θα είναι κουρδισμένα στην ίδια συχνότητα όπως η κιθάρα.
Εδώ υπάρχει μια μικρή διαφορά πιθανόν.
Αλλά η προσπάθειά σου είναι καλή, keep on!
ακουμε τους δασκαλους μας?
fusion ποσο χρωνον εισαι ρε μλκ, εγω 35, εχω μεγαλη απορια???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fusion ποσο χρωνον εισαι ρε μλκ, εγω 35, εχω μεγαλη απορια???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην τονε ακους. Νεος ειναι.ασε ρε μλκ που εισαι 55, εγω ετσι που σε βλεπω να μηλας μου φαινοσουν για νεοτατο παιδι, ο dim ηξερα οτι μεγαλυτερος απο μενα. τεσπα
ασε ρε μλκ που εισαι 55, εγω ετσι που σε βλεπω να μηλας μου φαινοσουν για νεοτατο παιδι...
Ωραιος, χιλια ευχαριστω?Nicktrick, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΕ TIKTOK
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στο tiktok, στο κείμενο δεξιά, μετά από το όνομα του θέματος που παίζεις ΒΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ TAGS ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ όλος ο χώρος (150)!!!
Π.χ.
NT (Led Zeppelin, Stairway To Heaven-solo) cover #nicktricknt #music #guitar #electric #rock #metal #punk #cover #greekmusic #musician #sound #improvisation #κιθαρα #Salonica #ροκ #ηλεκτρικη #κοβερ #Θεσσαλονικη #γκρουπ #μουσικος
Περίπου κατάλαβες με ποιά λογική μπαίνουν τα tags.
Μάλιστα το σύστημα όταν τελειώσεις να πληκτρολογείς το tag σου λέει περίπου πόσο πετυχημένο είναι το tag με βάση αριθμό βίντεο. Αν δεν έχει μερικά εκατομμύρια το tag, τότε μην το βάλεις. Τα ελληνικά, βέβαια, θα έχουν πολύ-πολύ λιγότερα..
Άλλο: το tik-tok δε συμπαθεί πολύ τα μεγάλα σε μήκος βίντεο κι ας αφήνει τώρα τελευταία μέχρι κάμποσα λεπτά βίντεο να ανεβάσεις! Και κάτω από ένα λεπτό να είναι δεν πειράζει καθόλου.
Συχνότητα ανεβάσματος: 1 με 3 την εβδομάδα. Μην αφήνεις εβδομάδα με 0 αλλά ούτε και πάρα πολλά.. Σίγουρα όχι π.χ. 0 - 0 - 10 ανά εβδομάδα, θέλει σταθερό ρυθμό..
Άλλο: θα τύχει να ανεβάσεις κάτι και να μείνει στο 0 για πάντα. Το tiktok το κάνει αυτό. Συνεχίζεις σα να μην τρέχει τίποτα..
Άλλο: Αν δεν τραβήξει ανέβασμα βίντεο, ΔΕΝ το σβήνουμε. Κάνουμε μικροαλλαγές σε ήχο και εικόνα και το ανεβάζουμε αργότερα σα νέο αλλά αλλαγμένο..
drop tuning κτλNick να ξέρεις ότι ο Slash παίζει πάντα ένα ημιτόνιο κάτω όλη την κιθάρα! Δηλαδή η Μι είναι Ρε#!
Αα θα πρεπει να εχουμε ενα παραπανω σεσβασβοΚαι όμως είμαι 55 παλικάρι μου.
Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Νεότατο παιδί είμαι βρε Νικ. :classic_smile:
θα τα εφαρμωσοσωNicktrick, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΕ TIKTOK
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στο tiktok, στο κείμενο δεξιά, μετά από το όνομα του θέματος που παίζεις ΒΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ TAGS ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ όλος ο χώρος (150)!!!
Π.χ.
NT (Led Zeppelin, Stairway To Heaven-solo) cover #nicktricknt #music #guitar #electric #rock #metal #punk #cover #greekmusic #musician #sound #improvisation #κιθαρα #Salonica #ροκ #ηλεκτρικη #κοβερ #Θεσσαλονικη #γκρουπ #μουσικος
Περίπου κατάλαβες με ποιά λογική μπαίνουν τα tags.
Μάλιστα το σύστημα όταν τελειώσεις να πληκτρολογείς το tag σου λέει περίπου πόσο πετυχημένο είναι το tag με βάση αριθμό βίντεο. Αν δεν έχει μερικά εκατομμύρια το tag, τότε μην το βάλεις. Τα ελληνικά, βέβαια, θα έχουν πολύ-πολύ λιγότερα..
Άλλο: το tik-tok δε συμπαθεί πολύ τα μεγάλα σε μήκος βίντεο κι ας αφήνει τώρα τελευταία μέχρι κάμποσα λεπτά βίντεο να ανεβάσεις! Και κάτω από ένα λεπτό να είναι δεν πειράζει καθόλου.
Συχνότητα ανεβάσματος: 1 με 3 την εβδομάδα. Μην αφήνεις εβδομάδα με 0 αλλά ούτε και πάρα πολλά.. Σίγουρα όχι π.χ. 0 - 0 - 10 ανά εβδομάδα, θέλει σταθερό ρυθμό..
Άλλο: θα τύχει να ανεβάσεις κάτι και να μείνει στο 0 για πάντα. Το tiktok το κάνει αυτό. Συνεχίζεις σα να μην τρέχει τίποτα..
Άλλο: Αν δεν τραβήξει ανέβασμα βίντεο, ΔΕΝ το σβήνουμε. Κάνουμε μικροαλλαγές σε ήχο και εικόνα και το ανεβάζουμε αργότερα σα νέο αλλά αλλαγμένο..
Αα θα πρεπει να εχουμε ενα παραπανω σεσβασβο