Εάν ήταν για το ένα θα τα έπαιρνες;895,00 € το ένα;
Πάντως στοιχίζουν όσο ~2 Ibanez.... αλλά είμαι "σίγουρος" ότι γι αυτά θα το πατούσες..
Εάν ήταν για το ένα θα τα έπαιρνες;895,00 € το ένα;
1 ευρώ δίνω
Και τα άμαξια τα βαρέθηκα....όλο λεφτα θελουν....πλέον μονο με τα ποδαράκια ?
Επιτέλους...
Να και ένας που έπιασε το νόημα ?
895,00 € το ένα;
Εγώ όσο το συζητάτε το πάτησα πάντως…Πήρε TELECASTER τελικά.
Εν δυνάμει με γυναίκα και δια βίου με telecaster…Είσαι παντρεμένος?
Ποτέ μην είσαι σίγουρος για τίποτα... είδες ο LK; τώρα σε αυτήν την ηλικία?? άρχισαν να του αρέσουν οι jazz-κουφωτές-"έπιπλα"-με λίγα τάστα (παίξιμο μέχρι το 14ο και πολύ είναι...) κιθάρες!Εν δυνάμει με γυναίκα και δια βίου με telecaster…
Εν δυνάμει με γυναίκα και δια βίου με telecaster…
Και εμένα μου αρέσουν τα τζαζοκίθαρα, είχα αρκετά, αλλά κάτι μου έφταιγε πάντα στο mix. Μέχρι που είδα greene, bickert, stern, lage να βγάζουν τρομερό τζαζοήχο με tele. Όλα τα μπορεί η ρημάδα…Ποτέ μην είσαι σίγουρος για τίποτα... είδες ο LK; τώρα σε αυτήν την ηλικία?? άρχισαν να του αρέσουν οι jazz-κουφωτές-"έπιπλα"-με λίγα τάστα (παίξιμο μέχρι το 14ο και πολύ είναι...) κιθάρες!
Άντε βρε αγόρι μου, μπας και σε δει κανείς (ονόματα δεν λέμε) και παραδειγματιστεί ?Εν δυνάμει με γυναίκα και δια βίου με telecaster…
Άντε βρε αγόρι μου, μπας και σε δει κανείς (ονόματα δεν λέμε) και παραδειγματιστεί ?
Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά εδώ που φτάσαμε ας πάρει και... teleΌχι ρε φίλε όχι ρε γμτ.
Πάτε να ρίξετε και τον LK στον κουβά με τις tele .....
Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά εδώ που φτάσαμε ας πάρει και... tele
Ή έστω το ένα από εκείνα τα υπέροχα oxford που του πρότεινε ο Cigaret... ?
Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι αν δεν υπήρχε το Νόιζ, θα είχατε όλοι σας λιγότερες Tele's
Δώστε επιτέλους μετονομασία σε telecasterforum.gr να πάει και ο SF ευτυχισμένος!
Ε τότενες ασούμε, να το κάνουμε telecasterforum010-038_10hoursmax.gr το site.