- Πόντοι
- 398
Ακόμη και άστεγος να είσαι 500 ευρώ δεν θα σε σώσουν.
Οπότε αν σου αρέσει να την πάρεις.
Οπότε αν σου αρέσει να την πάρεις.
Αν τις αγοράσεις μεταχειρισμένες σε καλή τιμή μπορείς πάντα να πουλήσεις οποία δεν θες παίρνοντας πίσω τουλάχιστον τα χρήματα σου.Ευτυχώς που δεν είμαι κιθαρίστας δηλαδή, ειδάλλως θα ήμουν με 30 κιθάρες στο σπίτι και 3 ευρώ στη τσέπη..
Πάντως για το ψυχολογικό του πράγματος, έχω να πώ
"Ποτέ μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς ν'αποφύγεις τελείως"
Προφάσεις εν αμαρτίαις... Έχει έκπτωση φέτος κ. συνήγορε- σαν να σου λέει το σύμπαν, πάτα το... πάτα το... ?Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί......χθες το βράδυ....23:00....αναρτήθηκε ο ΕΝΦΙΑ 2022 ?
Εμενα αλλα γράφει ο ενφιας
οφ τόπικ και πλάκα πλάκα ο πιο άτιμος φόρος έβερ!Εμενα αλλα γράφει ο ενφιας
Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί......χθες το βράδυ....23:00....αναρτήθηκε ο ΕΝΦΙΑ 2022 ?
...και μετά θα έμπαινε στην παρακάτω "ρόδα" για μια τσάρκα στην γέφυρα της λίμνης Πολυφύτου....Ο LK που ξέρω θα ντην έπαιρνε, κι άμα δεν ντου άρεζε, θα έσπαγε το καπάκι που είναι από limewood, και θα έριχνε κομμάτια στα κοκταίηλ του να πάρουν γέΠση lime ασούμε.
ο ένφιας βγήκε χτεςThe story so far...
14 σελίδες νήμα, 130 post, όλοι στα γόνατα να τον παρακαλάμε... πάτα το, πάτα το και αυτός ο άκαρδος τίποτα.
ΥΓ: Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αν κάποια στιγμή δούμε το αντίστοιχο "Δεν είχα κανέναν σκοπό να παντρευτώ..." Το κόβω να φτάνει και 140 σελίδες... Βέβαια μπορεί να εμφανιστεί και τότε κάνας (από μηχανής) αστάθμητος... ΕΝΦΙΑ και να μας φρενάρει στο παρά πέντε ?
Ε όχι και όλοι.. οι περισσότεροι. Εγώ τον προέτρεψα να μην την πάρει.όλοι στα γόνατα να τον παρακαλάμε
" Η εποχή μύριζε θειάφι,
" Η εποχή μύριζε θειάφι,
παντού κυκλοφορούσε χρήμα
και απο τα κάμπριο που δονούνταν,
βρεγμένα ανέμιζαν μαλλιά.."
ο ένφιας βγήκε χτες
μόνο γέλιο μπορεί να φέρει
οφ τόπικ και πλάκα πλάκα ο πιο άτιμος φόρος έβερ!
Ε εντάξει 30% μικρότερος από πέρυσι μου ήρθε....κάτι είναι και αΦτο.
11 ευρώ στα 700 δεν το λες ούτε κάτι
Εγώ φταίω που είσαι μπρουκλης και καπιταλιστης ?
Εγώ που είμαι ένας πτωχος κομμουνιστής ωφεληθηκα περισσότερο![]()
Τους καπιταλιστές τους έχει σίγουρους ο κιρειάκωΣ. Σε αυτούς δεν θα κάνει μείωση.
Τους πτωχούς commουνιστές θα προσέξει, μπας και κάνει καμιά μεταγραφή...