TWANG ATTACK: Όλες οι αγάπες μου

Έχει Gretsch ρε συ  :)
Ναι, αλλά εσύ χωρίς μια tele;

Πατριάρχης των tele στο "μαγαζί", ο άνθρωπος που τις έκανε mainstream εδώ μέσα, ο απόλυτος υπερασπιστής τους και να μην γρατζουνίσεις μια έστω και λίγο- ανθ' ημών (tele) Γουλιμής (Yamaha);

Αυτό ήταν χτύπημα Νίκο μας ?

ΥΓ: Πλάκα κάνω... Αλλά πραγματικά δεν το περίμενα. Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα διαβάσω tele, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούσα να το δω... ? 

Αλλά πραγματικά δεν το περίμενα.

Ε ενταξει εχω και αλλα οργανα (Strat,Gretsch,Jazzmaster κτλ) ,πρεπει και αυτα να χρησιμοποιούνται αλλιως στεναχωριουνταστανε.

Δεν ειναι δυνατον να παιζω μονο πραγματικη ΚΙΘΑΡΑ χρειαζεται ποτε ποτε και το ιμιταΣιόν ?

Σε μια εποχή κονσερβοποίησης και ψυχροπολεμικοτητας βγάζετε μουσικό υλικό εμπνευσμένο. 

Δεν το θέλουν αυτό οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ και οι πολιτικοί που είναι μαριονέτες τους γιατί δίνει μήνυμα χαράς και ελπίδας και θα ξεσηκωθεί ο ΛΑΟΣ ??χαχαχαχα 

δίνει μήνυμα χαράς και ελπίδας και θα ξεσηκωθεί ο ΛΑΟΣ
Τα ύστερα του κόσμου...

Το ότι ο SF θα γινόταν... bandiera rossa, ήταν κάτι που δεν το είχα δει να έρχεται. Ομολογώ ότι με ξεπερνά ??

Τα ύστερα του κόσμου...

Το ότι ο SF θα γινόταν... bandiera rossa, ήταν κάτι που δεν το είχα δει να έρχεται. Ομολογώ ότι με ξεπερνά ??

ετσι πως το παμε θα με δεις σε λιγο με μακρυ μαλι,μουσι και superstrat με FR να παιζω μαχογκανυ καλο για μεταλ..... 

ετσι πως το παμε θα με δεις σε λιγο με μακρυ μαλι,μουσι και superstrat με FR να παιζω μαχογκανυ καλο για μεταλ..... 
Μπααα... δεν νομίζω. Απλά ο σύντροφος Cos σε μανιπουλάρει για δικό του όφελος. ?

(Παλιές τακτικές που μαθαίνανε στο... κόμμα) ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
41
Εμφανίσεις
4K
Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
716

Απαντήσεις

Trending...